ŠEST ČASOVA ČEKANJA NA BATROVCIMA: Zadržavanje na graničnim prelazima

Autor:

Vesti

24.06.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radna nedelja obično donosi povećan broj vozila u većim gradovima i gradskim saobraćajnicama.

ŠEST ČASOVA ČEKANJA NA BATROVCIMA: Zadržavanje na graničnim prelazima

Foto: Tanjug

U Srbiji, na graničnim prelazima, trenutno postoje određena zadržavanja:

  • GP Kelebija: izlaz traje 180 minuta
  • GP Batrovci: izlaz traje 360 minuta
  • GP Sremska Rača, GP Bogojevo, GP Preševo: izlazi traju po 60 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Radna nedelja obično donosi povećan broj vozila u većim gradovima i gradskim saobraćajnicama. Građevinska sezona je u punom jeku, što dovodi do čestih radova na putevima, pa vozačima savetuju da se dobro informišu o mogućim izmenama u saobraćaju pre puta.

Vremenska prognoza za danas u Srbiji predviđa promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima, toplo i sparno, ali nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom. Na jugozapadu i jugu zemlje mogu biti izraženiji pljuskovi sa kratkotrajnom pojavom grada i jakih olujnih vetrova. Veći deo Vojvodine i Negotinske Krajine će biti suvi. Vetar će biti uglavnom slab do umeren, na severu Vojvodine povremeno i jak severni i severozapadni vetar. Najviša temperatura će se kretati od 27 °C na zapadu Srbije do 34 °C na istoku zemlje.

Takođe, izdato je upozorenje za Srbiju na grmljavske nepogode, koje će se često pojavljivati do kraja meseca sa intenzivnim pljuskovima, gradom i olujnim vetrom. Danas je veća verovatnoća ovakvih nepogoda na jugozapadu i jugu zemlje, dok se od utorka očekuju i u ostalim krajevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading