DESET SATI ČEKANJA NA BATROVCIMA: Naplatne rampe prohodne

Autor:

Vesti

22.06.2024

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teretna vozila i danas čekaju 10 sati na izlazu iz zemlje preko Batrovaca, dok je na graničnom prelazu Šid zadržavanje tri sata, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

DESET SATI ČEKANJA NA BATROVCIMA: Naplatne rampe prohodne

Foto: Tanjug

Danas su zabeležena značajna zadržavanja na graničnim prelazima u Srbiji, prema informacijama koje je saopštio Auto-moto savez Srbije (AMSS) i Uprava granične policije. Evo pregleda zadržavanja na nekim od glavnih graničnih prelaza:

Batrovci: Teretna vozila čekaju izlazak iz zemlje čak 10 sati.

Šid: Zadržavanje za teretna vozila je 3 sata.

Preševo:

  • Na izlazu se čeka 45 minuta.
  • Na ulazu se čeka 30 minuta.

Gostun:

  • Na ulazu se čeka 30 minuta.

Gradina:

  • Na izlazu se čeka 1 sat.

Što se tiče naplatnih stanica na putevima, prema informacijama JP "Putevi Srbije", nema značajnijih zadržavanja vozila.

Ovo su trenutne informacije o zadržavanjima na graničnim prelazima i naplatnim stanicama u Srbiji. Putnicima i vozačima se preporučuje da prate aktuelne informacije i da se pripreme za moguća zadržavanja ukoliko planiraju putovanje preko ovih prelaza.

Danas 22. 6. 2024. u periodu od 8 do 18 časova izvodiće se radovi na popravci zaštitne ograde u razdelnom pojasu na delu auto-puta E-75, na 300 metara od petlje Tranšped, u smeru ka Beogradu. U zoni radova će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u dužini od 50 metara, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

U subotu 22. 6. 2024. tokom svetlog dela dana, izvodiće se radovi na kolovozu na delu državnog puta I reda broj 11, na izlaznom kraku petlje Bubanj Potok ka Kružnom putu, iz pravca Beograda. U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvoren desni deo kolovozne trake, a saobraćaj će se odvijati suženim delom kolovoza.

Od ponedeljka 24. 6. 2024. do 28. 6. 2024. tokom svetlog dela dana, izvodiće se radovi na redovnom pregledu portala za saobraćajnu signalizaciju na delu auto-puta E-75, na deonici petlja Novi Sad Sever - petlja Horgoš, u smeru ka Horgošu. Prema dinamici izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena vozna ili preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

Do 20. 7. 2024. do 16 časova izvodiće se radovi na zamenu zaštitne žičane ograde na delu auto-puta E-75, na deonici petlja Požarevac - petlja Velika Plana, u smeru ka Beogradu. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka, sa kratkotrajnim zaustavljanjem izlivno-ulivnih traka. Saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Od 24. 6. 2024. od 10 časova do 28. 6. 2024. do 12 časova izvodiće se radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka u petlji Ćuprija na auto-putu broj 1, u smeru ka Beogradu. Tokom radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading