NESTANAK ANE LIČNIK: Tri meseca bez traga, bivši muž sumnja da je OVAJ TRAG KLJUČAN!

Autor:

Vesti

22.06.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji put viđena u autobusu broj 23.

NESTANAK ANE LIČNIK: Tri meseca bez traga, bivši muž sumnja da je OVAJ TRAG KLJUČAN!

Foto: Instagram/moj_beo_grad_

Ana Ličnik (34) nestala je 24. marta nakon što je poslednji put viđena u autobusu broj 23. Nakon izlaska iz autobusa izgubio joj se svaki trag. Ivan Janjić, njen bivši partner, izjavio je da nema nikakvih informacija o Ani, što ga veoma uznemirava, ali se nada da će se pojaviti neki trag.

Janjić je rekao da policija ne pruža nikakve informacije i da je frustriran zbog nedostatka napretka u istrazi, koja traje već skoro tri meseca. On veruje da je policija ključna za rešavanje slučaja i da je nemoguće da niko s kim je Ana bila u kontaktu nema nikakve informacije.

- Iz policije mi ne javljaju ništa, ne znam da li rade na slučaju. Za par dana će biti tri meseca od njenog nestanka, a policija nema nikakvog traga. Nemoguće da niko sa kim je bila u kontaktu u tom periodu ne zna baš ništa. Mislim da je policija ključna u rešavanju ovog slučaja 

Ivan je istakao da je potvrđeno da Ana nije prešla granicu i da je njen telefon, koji je u policiji već tri meseca, možda ključ za rešavanje slučaja. On je poslednji put video Anu desetak dana pre njenog nestanka. Tom prilikom su rešavali administrativne stvari, popili piće, a ništa nije ukazivalo na to da Ana ima neki problem.

- Mi smo ostali u dobrim odnosima. Kada smo se videli bila je vesela, kao što je uvek i bila - rekao je tada Janjić.

- Ne znam više šta mogu da uradim. Pisao sam svim mogućim institucijama i nadležnim ministarstvima, molio sam za pomoć, ali to nije urodilo plodom. Nastaviću da je tražim, ali mi izgleda ostaju samo nada i želja da je negde živa i zdrava - navodi bivši partner nestale Ane.

Anine stvari su pronađene u autobusu od strane izvesnog Zlatka, koji je kontaktirao Ivana. Među stvarima su bili dokumenti i telefon. Ivan je preuzeo te stvari i pokušao da kontaktira ljude iz njenog imenika, ali bez uspeha. Sledećeg dana je prijavio njen nestanak policiji.

- Kontaktirao me je izvesni Zlatko 24. marta i rekao mi da je pronašao Anine stvari. Tu je bila knjižica sa njenim dokumentima, lična karta, vozačka dozvola i telefon. Ja sam prihvatio te stvari, očekujući da će se Ana javiti na svoj telefon. Međutim, to se nije desilo. Znao sam šifru njenog telefona, skinuo sam je i počeo sam da zovem ljude iz njenog imenika. Međutim, niko mi nije dao informaciju gde bi ona mogla da bude. To mi je bilo sumnjivo. Dan posle sam otišao u policijsku stanicu; tamo su mi rekli da sačekam još par dana, možda se ona javi. Kako se nije javila, otišao sam da prijavim njen nestanak - ispričao je Janjić.

On ne isključuje nijedan scenario, pogotovo ne one najcrnje. Kako kaže, Ana je nedavno prodala i stan, imala je novca, pa je moguće i da je bila žrtva ucene ili moguća meta.

- Ljudi se ubijaju i za manje pare - rekao je ranije.

(BLIC)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading