BRAVO, JUNACI! Dvojica Novopazaraca spasli ženu od sigurnog utapanja u Ulcinju! "VIDIM MOMKA PANIČNO NEKOG ZOVE, MISLIM ZOVE NEKOG SVOG, KAD ONO..."!

Autor:

Vesti

22.06.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sead je opisao kako je žena bila teška, te da je pomislio da je mrtva.

BRAVO, JUNACI! Dvojica Novopazaraca spasli ženu od sigurnog utapanja u Ulcinju! "VIDIM MOMKA PANIČNO NEKOG ZOVE, MISLIM ZOVE NEKOG SVOG, KAD ONO..."!

Foto: Printscreen/Facebook

Velika plaža u Ulcinju juče je bila poprište herojskog čina dvojice hrabrih Novopazaraca, Seada Bihorca i Enesa Avdovića, koji su hitrom reakcijom spasili ženu koja je izgubila svest dok je bila u vodi. Sead je ispričao detalje ovog dramatičnog događaja i otkrio da je žena koju su spasili sada u dobrom stanju.

Sead je opisao kako je uživao u razgovoru sa prijateljem u restoranu na plaži kada je čuo paničnu viku koja ih je prekinula. Bez oklevanja, skočio je sa terase restorana pravo u vodu, gde je zatekao ženu od oko 60 godina bez svesti i potpuno potopljenu. Bez premišljanja, Sead ju je izvukao iz vode i odmah pritekao u pomoć.

- Taman što sam seo u restoran da popijem kafu sa drugarom i gledamo u vodu, kad vidimo momka koji doziva iz vode i panično viče gledajući ka nama. Mislio sam da zove nekoga svog, ali kad sam bolje pogledao, shvatio sam da se bori sa nekim u vodi i da mu ponestaje snage jer su bili poprilično daleko od obale - počinje priču Sead za "Sandžak danas".


Sead je opisao kako je žena bila teška, te da je pomislio da je mrtva. Međutim, njegova brza reakcija dala je rezultate - okrenuo je na stomak i udario po leđima. Žena je ispovraćala vodu i povratila svest. Hitna pomoć je stigla za deset minuta, a prema informacijama koje su dobili od nje, žena je sada u dobrom stanju.

Sead je istakao da nije razmišljao o svojoj sigurnosti, već je bio vođen željom da pomogne. 

- Nisam razmišljao o svom životu i svojoj sigurnosti jer sutra možda moja majka može da se nađe u takvoj situaciji - rekao je hrabri Novopazarac.


Muškarac koji se prvi borio da ženu izvuče iz vode bio je Enes Avdović, koji je bio u društvu svoje supruge koja je takođe pokušavala da pomogne. Oni su još jedni junaci ove priče. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading