VOJNIK NAKON ZAKLETVE ZAPROSIO DEVOJKU: Emotivan trenutak u Valjevu oduševio Srbiju (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.06.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka rekla "DA".

VOJNIK NAKON ZAKLETVE ZAPROSIO DEVOJKU: Emotivan trenutak u Valjevu oduševio Srbiju (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/valjevo_live

Jedan vojnik danas je svečano položio vojničku zakletvu zajedno sa svojom junskom klasom. Nakon ceremonije, iznenadio je svoju devojku tako što ju je javno zaprosio.

Snimak ovog emotivnog trenutka objavljen je na Instagram stranici "valjevo_live".

Na snimku se vidi kako vojnik izlazi iz čete nakon što je položio zakletvu i obraća se svojoj devojci. On je kleknuo pred nju i zaprosio je, a ona je sa suzama u očima odgovorila sa "DA". Ostali vojnici su salutirali i pozdravili njegov čin, dok je par podelio svoju radost sa kolegama i prisutnima na ceremoniji.

Ovaj trenutak je označio jedan od najlepših i najemotivnijih momenata ceremonije.

Podsećamo, juče je u Beogradu dečko takođe javno zaprosio devojku. Na Instagram stranici "serbialive_beograd" osvanuo je snimak predivne veridbe koja se odigrala na Kalemegdanu u Beogradu. Za ovu posebnu priliku, stepenište i ograda bili su ukrašeni crvenim detaljima i balonima u obliku srca, stvarajući romantičnu atmosferu.

Kada je devojka prišla svom dečku, usledio je spektakularni vatromet, što je dodatno ulepšalo ovaj poseban trenutak. Ova scena mladih i zaljubljenih ljudi ganula je mnoge posmatrače, izazivajući pregršt pozitivnih emocija i komentara.

Prosidbe na javnim mestima su sve popularniji način na koji parovi biraju da obeleže jedan od najvažnijih trenutaka u svom životu. Ove prosidbe, često organizovane do najsitnijih detalja, donose poseban šarm i uzbuđenje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading