BAJKOVITA PROSIDBA NA KALEMEGDANU ODUŠEVILA PRISUTNE: Ipak, pored vatrometa, balona i para, "trenutak" su im uzeli ONI (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.06.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentari su podeljeni

BAJKOVITA PROSIDBA NA KALEMEGDANU ODUŠEVILA PRISUTNE: Ipak, pored vatrometa, balona i para, "trenutak" su im uzeli ONI (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Na Instagram stranici "serbialive_beograd" osvanuo je snimak predivne veridbe koja se odigrala na Kalemegdanu u Beogradu. Za ovu posebnu priliku, stepenište i ograda bili su ukrašeni crvenim detaljima i balonima u obliku srca, stvarajući romantičnu atmosferu.

Kada je devojka prišla svom dečku, usledio je spektakularni vatromet, što je dodatno ulepšalo ovaj poseban trenutak. Ova scena mladih i zaljubljenih ljudi ganula je mnoge posmatrače, izazivajući pregršt pozitivnih emocija i komentara.

Međutim, nisu svi komentari bili pozitivni. Bilo je i onih sa negativnijim stavovima, ali čak i tada, pažnju su privukli veseli psi koji su trčkarali okolo i igrali se, dodajući još više radosti ovoj romantičnoj sceni.

Kalemegdan, smešten na ušću Save u Dunav, je najstariji i najveći beogradski park koji pruža bogatu istoriju, impresivne poglede i romantične trenutke za posetioce

Prosidbe na javnim mestima su sve popularniji način na koji parovi biraju da obeleže jedan od najvažnijih trenutaka u svom životu. Ove prosidbe, često organizovane do najsitnijih detalja, donose poseban šarm i uzbuđenje, kako za par, tako i za slučajne prolaznike koji imaju priliku da budu svedoci ovog romantičnog čina.

Prosidbe na javnim mestima su nezaboravni događaji koji slave ljubav na spektakularan način. Bez obzira na komentare i reakcije, oni ostavljaju trajne uspomene i često inspirišu druge da svoju ljubav iskažu na sličan, javno deljen način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading