SRBIN UBIJEN NA DEČJEM ROĐENDANU U AUSTRIJI! Ubice ga tukle dok nije pao, pa nastavile da ga GAZE

Autor:

Hronika

15.06.2024

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivi detalji zločina u kafiću u austrijskom mestu Vosendorf

SRBIN UBIJEN NA DEČJEM ROĐENDANU U AUSTRIJI! Ubice ga tukle dok nije pao, pa nastavile da ga GAZE

Foto: Profimedia, Polizei Niederösterreich

Potraga za Sašom K., Sašom J. i Milovanom D., trojicom Srba starosti od 25 do 46 godina, koji su nasmrt pretukli šezdesetšestogodišnjeg muškarca, uveliko je u toku.

Oni su bili gosti na rođendanskoj zabavi trogodišnjeg deteta gde su se prvo verbalno sukobili a nakon nekog vremena došlo je i do fizičkog obračuna, piše OE24.

Trojica muškaraca su brutalno pretukla Zlatomira da je doživeo srčani udar zbog čega je sin morao da ga reanimira. Nasilnici su uprkos tome što su videli da sin pokušava da pomogne ocu nastavili da ga šutiraju i udaraju.

Žrtva ovog obračuna, Zlatomir J, preminuo je usled srčanog udara. Njegov sin, Zlatan (29), pokušao je da ga oživi i održi u životu, ali je čovek od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

Tek kada je svedok pozvao policiju, trojica muškaraca se pokupila i pobegla u nepoznatom smeru.

Republika

Foto: Polizei Niederösterreich

Saša K, Saša J. i Milovan D.

Državno tužilaštvo u Viner Nojštatu raspisalo je takozvanu evropsku poternicu za traženim državljanima Srbije.

Glavni osumnjičeni (45) za ovo delo inače je višestruko osuđivan, a kako prenose austrijski mediji, on je prvi nasrnuo na Zlatomira J. (66) i njegovog sina Zlatana.

Prema nezvaničnim informacijama austijskog sajta "Krone", osumnjičeni se navodno nalaze u Srbiji, a austrijska policija traga za njima. Grad za koji se sumnja da su se u njemu sakrili pomenuti Srbi je Valjevo i ovde se očekuje pojačana potraga za njima. 

Beg Srba iz Austrije dodatno komplikuje tok istrage i ako je ova informacija tačna, u celu istragu biće uključeno i srpsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Istraga ukazuje na to da se motiv celog incidenta krije u svađi između dve porodice, koje su već dugo u zavadi, koja je eskalirala tog 29. maja, kada je izbila svađa između petorice muškaraca, i kada je došlo do tuče u kojoj su trojica Srba pretukla sina (29) i njegovog oca (66).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading