ŠOKANTNE OPTUŽBE IZ KANZASA: Fajzer udara na srce i izaziva pobačaje! Čitajte u Srpskom telegrafu!

Autor:

Vesti

20.06.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

ŠOKANTNE OPTUŽBE IZ KANZASA: Fajzer udara na srce i izaziva pobačaje! Čitajte u Srpskom telegrafu!

Foto: Tanjug/AP

Srpski telegraf u izdanju za četvrtak 20. juna donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

 

STRATEŠKI SPORAZUM SEVERNE KOREJE I RUSIJE UZDRMAO SVET - STRAŠNA PORUKA KIMA I PUTINA: NAPADNITE NAS I NESTAĆETE!

SAD, NATO i EU odsad moraju da se suoče s novom, zastrašujućom geopolitičkom realnošću. U slučaju napada NATO na Rusiju, pa i s ukrajinske teritorije, Severna Koreja može da odgovori raketnim udarom na samu Ameriku ili njene baze i saveznike u Pacifičkom regionu. A ako se Vašington drzne da napadne Severnu Koreju, imaće posla s Rusijom. 

Putin je skrenuo pažnju na izjave iz SAD i drugih zemalja NATO o slanju Kijevu raketa dugog dometa, aviona F-16 i drugog naoružanja da udare na rusku teritoriju.

ŠOKANTNE OPTUŽBE IZ KANZASA: FAJZER UDARA NA SRCE I IZAZIVA POBAČAJE

Američka savezna država Kanzas tužila je farmaceutsku kompaniju "Fajzer" da je obmanula javnost o svojoj vakcini protiv KOVID-19 tako što je sakrila rizike i iznela lažne tvrdnje o njenoj efikasnosti.

U tužbi podnetoj pred Okružnim sudom okruga Tomas, državni tužilac Kris Kobah istakao je da su navodne lažne izjave njujorškog proizvođača lekova prekršile Zakon o zaštiti potrošača Kanzasa. On je od kompanije zatražio novčanu nadoknadu, ali iznos nije saopšten javnosti.

MEČ ODLUKE: ORLOVI PUKOVNICI ILI POKOJNICI

Da su napadači Srbije bili agilniji u šesnaestercu, pobedili bi i Engleze, kaže nekadašnji trener Crvene zvezde

Pobednika u duelu između Srbije i Slovenije odlučiće manji broj grešaka, tvrdi nekadašnji trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović, koji je trenersku karijeru započeo baš u Deželi.
Prema njegovim rečima, za obe reprezentacije ovaj susret predstavlja biti ili ne biti.

UBICA SE I DALJE PRAVI LUD! JANKOVIĆ: STAO SAM NA DEPONIJU DA TELEFONIRAM, DANKU NISAM VIDEO

Srđan Janković (50), jedan od dvojice osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom polju kod Bora, juče je opet saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, gde je iz pritvora doveden s lisicama na rukama. On je, kako se saznaje, ponovo porekao da je umešan u zločin.

Objašnjavajući nejasne detalje iz prethodnog iskaza tužiocu je naveo da Danku nikad nije video.

ASMIN URNISAO ANELI: DA TI JE DETE PRAVIO U PORŠEU, NE BI GA ABORTIRALA

Veliku prašinu u domaćoj javnosti podigla je odluka Aneli Ahmić da prekine trudnoću nakon što je u "Eliti" saznala da čeka dete Marka Janjuševića Janjuša, a sad je svoj sud za domaće medije dao i njen bivši partner Asmin Durdžić, s kojim ima ćerku Noru. Asmin je u izjavi za domaće medije ponovo svima stavio do znanja da je, prema njegovom mišljenju, Aneli presudan novac njenih partnera, te da bi odluka bila znatno drugačija da je Janjuš imućniji. 

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 20. jun 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading