POBEDNIK! VELIKI TRIJUMF SNS I KOALICIJE U SVIM GRADOVIMA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

03.06.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

POBEDNIK! VELIKI TRIJUMF SNS I KOALICIJE U SVIM GRADOVIMA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: instagram.com/avucic

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak 3. jun donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

VUČIĆEVA METLA!

Koalicija oko SNS u Beogradu osvojila natpolovičnu većinu od 53,5 odsto glasova, pobeda svuda, osim u četiri opštine. Srpska napredna stranka je apsolutni pobednik izbora u Beogradu! Koalicija "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" osvojila je natpolovičnu većinu od 53,5 odsto glasova. Drugoplasirana je lista Save Manojlovića "I ja sam Beograd - Kreni-promeni" sa 15,3, a slede "Biram Beograd" sa 13 i "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" sa 8,8 odsto. Ostali nisu prošli cenzus, tačnije ostali su ispod jedan odsto.

NASILJEM HTELI DA PREKINU IZBORE

Opozicionari u Novom Sadu napali policiju i isekli struju kol-centru SNS, aktivisti vladajuće stranke napadnuti i u Beogradu. Opozicija i njeni mediji čitav jučerašnji dan su sprovodili plan s namerom da prekinu izbore, a u tom cilju su se služili svim sredstvima, od ekstremnog nasilja do dezinformacija kojima su zasipali javnost. Najbrutalniji napad se desio u Novom Sadu, gde je na meti bio kol-centar Srpske napredne stranke u legalno zakupljenim prostorijama Novosadskog sajma. MUP je juče saopštio da je policija bila napadnuta i da je oštećena imovina sajma.

PREDSEDNIK VUČIĆ DOŠAO NA GLASANJE SA SUPRUGOM TAMAROM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa suprugom Tamarom glasao je na biračkom mestu 140 u zgradi dečjeg vrtića "Tesla - Nauka za život" na Novom Beogradu.
Vučić, koji je strpljivo sačekao svoj red da glasa, uoči izborne tišine poručio je da su svi izbori važni, kao i stabilnost i napredak. On je upozorio da bi promene mogle da znače povratak u prošlost.

OLBRAJTOVA DIREKTNO MONTIRALA SREBRENICU

Kao ambasadorka SAD u Ujedinjenim nacijama, muljala je s izveštajima s terena, sakrivajući najvažnije dokumente. U vreme kad je bila ambasadorka pri Ujedinjenim nacijama Madlen Olbrajt ne samo da je sakrila dokumente stranih zvaničnika u kojima se navodi da u Srebrenici nije bilo genocida već je sklonila i dokaze o jezivim zločinima nad Srbima u BiH! Naime, te 1993. tadašnji predsednik naše države Dobrica Ćosić dostavio je Generalnoj skupštini UN dokumente o stradanju srpskog naroda, ali ti papiri nikad nisu stavljeni na dnevni red upravo zbog intervencije Olbrajtove.

NOŽEM UBIO ŽENU I SAM SE PRIJAVIO

Željko D. (61) ubio je nožem juče ujutro suprugu Ankicu D. (57) u njihovom stanu u Ulici Milana Dimića u Rakovici i posle krvavog čina sam je otišao u policijsku stanicu i priznao zločin. Još se ne zna zašto je došlo do ove porodične tragedije, ali, po svemu sudeći, nesporazumi između njih dvoje dugo su trajali.
Željko je kad je otišao u policijsku stanicu rekao samo: 
- Ubio sam suprugu, telo je u stanu.

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 3. jun 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading