"DOĆI ĆEŠ TI KOD MENE, STRPLJIV SAM JA... JOŠ JE ONA MENE ISPOVEDILA" Otac Predrag Popović završio kod sudije! (FOTO)

Autor:

Vesti

18.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svojoj objavi, otac Predrag je opisao svoj susret sa sudijom na duhovit način, ističući neobičnu situaciju u kojoj se našao.

"DOĆI ĆEŠ TI KOD MENE, STRPLJIV SAM JA... JOŠ JE ONA MENE ISPOVEDILA" Otac Predrag Popović završio kod sudije! (FOTO)

Foto: printskrin

Otac Predrag Popović, sveštenik poznat po svojim duhovitim pričama, nedavno je podelio svoje iskustvo sa sudijom za prekršaje na društvenoj mreži Instagram. Njegova iskrena ispovest izazvala je veliku pažnju među njegovim pratiocima i nasmejala mnoge.

Sudija za prekršaje pozvala je oca Predraga zbog minimalnog prekoračenja brzine, a on je svoje iskustvo podelio sa svojim pratiocima na Instagramu. Iskreno priznanje oca Predraga o prekršaju i iskrenom kajanju izazvalo je smeh i simpatije kod mnogih.

U svojoj objavi, otac Predrag je opisao svoj susret sa sudijom na duhovit način, ističući neobičnu situaciju u kojoj se našao. Njegovi komentari o tome kako se "ispovedao" pred sudijom i o šalama koje su izmenili dodatno su zabavili njegove pratioce.
 

 

 

"Optuženi Predrag Popović je svestan prekršaja koji je napravio i kaje se. U stvari, stavi da se iskreno kaje. Dakle, iskreno se kaje i obećava da više neće praviti takve prekršaje!"

Ha-ha... Počnem ja da se smejem shvatajući da me žena ispovedila. Zahvalan sam joj za to što mi je sklonila to sa liste prekšaja/grehova, mada se ja uopšte ne sećam da sam obećao da neću više. Tačno se sećam da se toga ne sećam, što bi rekao Šojić...

Onda me pita da li ću ići u Kragujevac da potpišem sporazum i reče mi šta je moja, a šta njena dužnost... Rekoh ja: "Vi, sudijo, radite svoj posao, a ja ću svoj i nema problema!"

Ona mi odbrusi: "Naravno da ću da radim svoj posao. Ne treba mi Vaš blagoslov za to. Ja kad sam u crkvi onda Vi blagosiljate, a ovde ja!"

Lele.. Još sam i blagoslov dobio! A bolje da ćutim da me ne stavi pod epitimiju od 30 dana bez volana. Sve priznajem i za sve se kajem, samo mi volan ne diraj, gospođo sudijo. Potpisah ja i izađoh. Koji je rezultat? Verovatno 1:0 za nju. Kontam ja ,,Doći ćeš ti kod mene! Polako... strpljiv sam ja!", napisao je u šali otac Peđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Neko

18.06.2024 13:36

A sta mu to znaci "docices ti kod mene, strpljiv sam ja..."??? Sta je on umislio ko je? Da sebe ne stavlja slucajno u istu ravan sa Gospodom??? Previse se eksponira, misli da tom slatkorecivoscu moze da kupi narod? Moze... one neuke i one neverne. Ne zelim da sudim, ima ko ce to da obavi, ali ovaj svestenik je odavno zastranio...