NA OVE BAZENE MOŽETE BESPLATNO! Potrebna vam je samo jedna stvar

Autor:

Vesti

18.06.2024

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da bi besplatno ušli na bazen u Beogradu, potrebno je da se prijavite za beogradsku karticu.

NA OVE BAZENE MOŽETE BESPLATNO! Potrebna vam je samo jedna stvar

Foto: Tanjug/D. ANČIĆ

Toplotni talas u Srbiji trajaće, najmanje, narednih pet dana, a naša zemlja naći će se na udaru drugi put ovog leta. Glavno pitanje kada sunce upekne jeste gde možemo da se okupamo i rashladimo.

Neki bazeni u Beogradu su počeli sa radom, ulaz je od podneva besplatan, a danas počinje i sezona kupanja na Adi.

Besplatno na bazen

Kao i prethodne godine, da bi besplatno ušli na bazen u Beogradu, potrebno je da se prijavite za beogradsku karticu. Ulaz je besplatan i ove sezone svakog dana od podneva do 19 sati.

Karticu za bazen možete izvaditi u bilo kojoj opštini u Beogradu i koristiti na gradskim bazenima u bilo kojoj opštini. Takođe, za maloletno dete karticu može izvaditi roditelj uz posedovanje zdravstvene knjižice deteta.

Foto: Facebook/printscreen/Olimp-Zvezdara

 

Na ove bazene možete besplatno

Sportski centar Voždovac

Sportski centar "Olimp"

Sportski centar "Tašmajdan"

Sportsko-rekreativno-poslovni centar "25. maj - Milan Gale Muškatirović"

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Sportsko rekreativni centar "11 april" sportski centar Novi Beograd

Sportsko kulturni centar Obrenovac

Sportski Centar "Ljubomir Ivanović Gedža" Mladenovac

Sportsko-rekreativni centar „Kolubara” Lazarevac

SC "Voždovac, bazeni Banjica

Letnja sezona na otvorenim bazenima SC "Voždovac" je počela, a radno vreme bazena je svakoga dana od 10 do 19 časova. Kada je reč o cenama, dnevna karta je 600 dinara, dnevne dečije karte je 350 dinara, a dnevne porodične karte 1.200 dinara.

Sportski centar Olimp

Kupališna sezona na otvorenom je počela 15. juna, a objavljene su i promotivne cene karata za one koji nemaju beogradsku karticu.

Radno vreme otvorenih objekata je svim danima od 10 do 19 časova.

Bazen "Tašmajdan"

Letnja sezona na otvorenim bazenima "Tašmajdan" počinje danas, 18. juna, saopšteno je iz ovog sportskog centra.

Ulaz na otvoreni bazen je besplatan od 12 do 19 sati za sve građane sa personalizovanim sezonskim kartama Grada Beograda.

Cena za jutarnje i dnevno plivanje na "Tašu" iznosi 600 dinara. Dnevna karta za decu je 300 dinara, dok je za noćno plivanje cena 600 dinara.

Bazen 25. maj

Od 30. maja do 17. jula u okviru kompleksa "25. maj - Milan Gale Muškatirović" održava se Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima kao i Svetsko prvenstveno u ronjenju na dah i plivanju sa perajima, navodi se na sajtu Sportsko-rekreativnog centra.

U navedenom periodu sadržaj kompleksa koristiće se isključivo u svrhu održavanja navedenog prvenstva, nije poznato kada će tačno početi sezona kupanja za Beograđane.

"Obaveštavamo vas da u vremenskom periodu od 30.05. - 17.07.2024. godine, neće biti moguće korišćenje kapaciteta i ostalih usluga", stoji u saopštenju na zvaničnom sajtu.

Bazeni Košutnjak

Takmičenje u skokovima u vodi koje će se održati u SC "Košutnjak" u drugoj polovini juna odložiće početak sezone otvorih bazena. Tačan datum otvaranja bazena još nije poznat.

Bazen 11. april

Sezona na otvorenim bazenima počela je 14. juna, a bazeni će raditi svakodnevno od 8.30 do 19.00 časova, odnosno kada vremenski uslovi dozvole.

Dnevna karta košta 600 dinara, a dečija dnevna je 220 dinara. Za decu do dve godine ulaz je besplatan, a deca mlađa od 12 godina na bazen mogu ući samo u pratnji punoletne osobe.

Kako je saopšteno, tokom tropskih večeri, kada temperatura bude prelazila 30 stepeni, bazeni će organizovati noćno kupanje od 9 do 11 sati po ceni od 600 dinara.

Gde još može da se kupa u Beogradu

Osim bazena, tokom letnjih dana, građani se mogu rashladiti na popularnim gradskim kupalištima na obali reke i jezera poput Ade Ciganlije i Lida u Zemunu.

Letnja sezona, odnosno kupališna sezona na Adi Ciganliji počinje danas, a na Velikom ratnom ostrvu, tačnije na zemunskoj plaži Lido, tradicionalno počinje nešto kasnije, i to je obično 1. jul. Ipak, tačan datum početka kupališne sezone za ovu godinu još nije objavljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading