POČINJE SEZONA KUPANJA NA ADI CIGANLIJI! Evo šta će sve posetioci imati na raspolaganju!

Autor:

Vesti

17.06.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove godine, po trinaesti put, JP ‘Ada Ciganlija’ s ponosom dobija priznanje ‘Plava zastava’, koje je ujedno simbol čistoće vode u Savskom jezeru, uređenosti plaže, efikasnosti spasilačke službe i bezbednosti na samom kupalištu.

POČINJE SEZONA KUPANJA NA ADI CIGANLIJI! Evo šta će sve posetioci imati na raspolaganju!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Zvanična sezona kupanja na Adi Ciganliji otvara se sutra u 12 časova kada počinje sa radom spasilačka služba, saopšteno je iz Javnog preduzeća "Ada Ciganlija".

Na kupalištu će dežurati i dve ekipe Hitne pomoći, Komunalna milicija i dežurna služba obezbeđenja Javnog preduzeća „Ada Ciganlija“. Posetioci će moći da uživaju na plaži od 10.30 do 18.30 časova.

- Ove godine, po trinaesti put, JP ‘Ada Ciganlija’ s ponosom dobija priznanje ‘Plava zastava’, koje je ujedno simbol čistoće vode u Savskom jezeru, uređenosti plaže, efikasnosti spasilačke službe i bezbednosti na samom kupalištu - navodi se u saopštenju.

Iz Javnog preduzeća „Ada Ciganlija“ apeluju na sve ljubitelje „beogradskog mora“ da poštuju radno vreme kupališta, pravila ponašanja na kupalištu, kao i sva upozorenja spasilačke službe.

Imajte samo na umu da su cene na Adi Ciganliji gotovo pa jednake onima na pojedinim inostranim plažama koje se nalaze pored pravog mora. O kojim sumama je reč najbolje ilustruje priča jednog Beograđanina koji je nedavno objavio da ga jeftnije košao ručak u centru Rima, nego par pića na Adi.

U jednom kafiću domaća kafa košta 240 dinara, dok je u ostalim kafićima u Beogradu oko 180. Espreso je 240, a sa mlekom skoro 300, odnosno 290 dinara. Neskafa je 390, a ledena kafa čak 490 dinara. Što se tiče sokova, flašica gaziranog soka od 0,33 litara je 385 dinara, negazirani sok od 0,2 litara isto toliko, a limunada čak 440 dinara, prenosi Espreso.

Što se tiče hrane, na primer porcija ćevapa, pileći file, pivo i kisela voda koštaju 2.940 dinara. Kao i uvek, ima i onih koji smatraju da su cene korektne s obzirom na inflaciju.

 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading