DOŠLA TRAKTOROM NA MATURU, DRUGARI SE SMEJALI: Tijana iz Užica oduševila naciju, pa ponosno poručila: "Nemam čega da se stidim, ja sam sa sela"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.06.2024

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispod videa samo su se nizali komentari pohvale za ovu maturantkinju, ali i njenog tatu

DOŠLA TRAKTOROM NA MATURU, DRUGARI SE SMEJALI: Tijana iz Užica oduševila naciju, pa ponosno poručila: "Nemam čega da se stidim, ja sam sa sela"! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Facebook Užiceo oglasna tabla

traktor i matura

Na Trgu partizana u Užicu danas niko nije ostao ravnodušan jer je svim prisutnima jedna devojka izazvala različite reakcije. Na svoju malu maturu došla je Tijana Marković, ali to ne bi bilo ništa neobično da nije iskočila iz traktora.

Danas su centrom Užica prodefilovali mali maturanti iz OŠ "Miodrag Milovanović Lune" koju pohađaju deca iz sela Karan, Ribaševina i Lunovo Selo. Međutim, šou je ukrala malena Tijana Marković koju je tata dovezovao tarktorom što je izazvalo iznenađenje, kako prolaznika tako i školskih drugara.

Traktor se zaustavlja, vrata joj otvara tata, a iz njega iskače prelepa Tijana u zelenoj haljini i sa širokim osmehom na licu. Tata je prati u stopu i ne skriva sreću i ponos zbog svoje mezimice, što se vidi na njegovom licu.

- Ne znam kako je tati pala ova ideja na pamet, ali sam se složila. Planiram da upišem tehničko i grafičko crtanje. Drugari su se smejali, ali mene nije bilo sramota, nema čega da me bude sramota, ja sam sa sela - poručuje Tijana kroz osmeh za portal "Užice oglasna tabla".

Ispod videa samo su se nizali komentari pohvale za ovu maturantkinju, ali i njenog tatu.

- Veliko bravo za Tijanu i za tatu. Originalna ideja divnih ljudi koji ponosno reprezentuju ono čime se bave;

- Taj traktor je odhranio i vredi više od mnogih automobila, a verujem da imaju i auto i kuću i imanje, na kojem svi vredno rade i žive zdravim životom i tako i vaspitavaju svoju decu. Da nam je više takvih porodica svi bi cvetali. Ovo je za ponos, a za sramotu su oni koji se stide roditelja i hleba kojim su odhranjeni;

- Bravo, lutko lepa. Jedinstvena i unikatna, a poštujes svoju tradiciju i poreklo. Puno sreće lutko i ostani tako jedinstvena - poručili su joj u komentarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading