"SPOSOBNI SU DA SE PRERUŠE U LJUDE I UKLOPE U NAŠU CIVILIZACIJU": Istraživanje Harvarda, nismo sami na Zemlji, ni van nje! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon dodatak

Autor:

Vesti

14.06.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

"SPOSOBNI SU DA SE PRERUŠE U LJUDE I UKLOPE U NAŠU CIVILIZACIJU":  Istraživanje Harvarda, nismo sami na Zemlji, ni van nje! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon dodatak

Foto: www.profimedia.rs

Srpski telegraf u izdanju za petak 14. juna donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

 

VANZEMALJCI SU ODAVNO MEĐU NAMA!

Američki naučnici s prestižnog univerziteta Harvard tvrde u studiji da postoji velika verovatnoća da vanzemaljci odavno žive među nama. Novi dokument, čiji je sadržaj objavio Njujork post, sugeriše da bi njihova staništa i baze mogle da budu pod zemljom ili u bazi u utrobi Meseca.

 

NOVA SKAJ PREPISKA! Zvicer šio popovske mantije da bi napravio sačekušu za Srbe

 

"Kavčanin" Nenad Neno Kaluđerović planirao je nabavku policijskih uniformi da bi za račun Mila Đukanovića udarili na Srbe koji su planirali dolazak u Nikšić da daju podršku prosrpskoj opoziciji na lokalnim izborima u martu 2021.
U razgovoru s Radojem Zvicerom na aplikaciji Skaj, koju je razbio Evropol, šef klana ga obaveštava da je uoči izbora dao da se sašije stotinu uniformi i šalje fotografiju kako će da izgledaju.

 

 

PLAĆA CENU SLOBODE: Osveta Brisela Orbanu, kaznili ga sa
200.000.000e

Mađarska je osuđena da plati ogromnu cenu nezavisne politike. Evropski sud pravde (ECJ) doneo je presudu da Mađarska mora da plati paušalni iznos od 200 miliona evra zbog nesprovođenja mera koje su od nje zahtevane u vezi s migracijama i politike azila. Osim toga, Mađarska će morati da uplaćuje milion evra sve dok ne ispuni uslove zbog kojih je kažnjena.

 

ANELI SE VRAĆA ASMINU: Dovodi sa sobom i Janjuševo dete

 

Drama između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša se nastavlja, pa ona sada planira da se iz rijalitija, umesto da svije novo porodično gnezdo, vrati kući s prikolicom.
Naime, nakon Aneline odluke da abortira Janjuševo dete, donela je novu odluku da u inat njemu iznese trudnoću i rodi bebu. I na sve to, počela je da hvali bivšeg partnera Asmina Durdžića, s kojim već ima ćerku Noru, te da ga poredi s bivšim košarkašem, za kog je pred svima za crnim stolom izjavila da je mnogo gori od Alibabe. 

 

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 14.jun

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading