STANJE NA PUTEVIMA: Šest sati čekanja na Batrovcima

Autor:

Vesti

21.05.2024

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozačima je potrebno da se naoružaju strpljenjem.

STANJE NA PUTEVIMA: Šest sati čekanja na Batrovcima

Foto: Tanjug

Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila se suočavaju sa dugotrajnim čekanjima na nekoliko ključnih graničnih prelaza pri izlasku iz Srbije. Auto-moto savez Srbije (AMSS) je izdao saopštenje koje detaljno opisuje situaciju na ovim prelazima, naglašavajući značajna zadržavanja koja vozači kamiona trenutno trpe.

Granični prelaz Batrovci

Na graničnom prelazu Batrovci, teretna vozila čekaju čak šest sati da bi prešla granicu. Ova situacija dovodi do velikih zastoja i kašnjenja u transportu robe, što može imati dalekosežne posledice po logističke lance i poslovanje kompanija koje se oslanjaju na pravovremene isporuke.

Granični prelaz Horgoš

Na prelazu Horgoš, kamioni se zadržavaju pet sati. Horgoš je jedan od najprometnijih prelaza u regionu.

Granični prelazi Kelebija i Bogojevo

Kamioni na prelazima Kelebija i Bogojevo čekaju po 240 minuta (četiri sata). Ova prelaza su takođe značajni za teretni saobraćaj.

Granični prelaz Sremska Rača

Na prelazu Sremska Rača, kamioni se zadržavaju tri sata. Ovo zadržavanje, iako nešto kraće nego na Batrovcima i Horgošu, i dalje predstavlja značajan problem za vozače i prevoznike.

Granični prelazi Šid, Bezdan i Gradina

Na prelazima Šid, Bezdan i Gradina, zadržavanje za kamione iznosi po dva sata. Iako su ova zadržavanja relativno kraća, oni i dalje predstavljaju smetnju za glatko odvijanje teretnog saobraćaja i mogu dovesti do kašnjenja u isporukama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading