GDE SE SKRIVALA DVA MESECA?! Ovo je sve o nestanku devojke sa Karaburme: Oglasila se njena sestra!

Autor:

Vesti

24.04.2024

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mnogo sam srećna što je pronađena, nadam se da će biti dobro", istakla je ona.

GDE SE SKRIVALA DVA MESECA?! Ovo je sve o nestanku devojke sa Karaburme: Oglasila se njena sestra!

Foto: Društvene mreže

Tijana Simić čiji nestanak su prijavile njene sestre pre dva meseca, pronađena je živa i sada se nalazi u Urgentnom centru, potvrdila je Sofija Petković, Tijanina sestra od tetke.

"Našli smo Tijanu. Smeštena je u Urgentni centar. Sada je trenutno na analizama i nadam se da će biti dobro", rekla je Tijanina sestra.

"Još uvek ne znam gde je bila sve ovo vreme. Za sada su samo njenoj rođenoj sestri rekli detaljnije informacije. Meni su samo javili da je pronađena i da je sada u Urgentnom centru", nastavila je Sofija.

"Nadam se da će biti dobro"

"Mnogo sam srećna što je pronađena, nadam se da će biti dobro", istakla je ona.

Tijanina sestra je rekla da za sada nema detaljne informacije gde je bila ova dva meseca i da će uskoro imati više informacija.

Podsetimo se Tijana simic je nestala 13. marta, poslednji put na Karaburmi od kada joj se gubi svaki trag. Nestanak je prijavljen policiji, ali otežavajuća okolnost bila je što je telefon ostavila kod kuće pa je nije bilo moguće locirati.

Ako je osoba nestala, važno je odmah poduzeti određene korake kako biste prijavili nestanak i započeli istragu. Evo koraka koje možete poduzeti:

Kontaktirajte lokalnu policiju: Odmah kontaktirajte lokalnu policiju ili hitne službe i prijavite nestanak osobe. Pružite im što više informacija o nestaloj osobi, uključujući ime, dob, fizički opis, posljednje poznato mjesto i vrijeme kada je viđena.

Pripremite informacije: Pripremite sve informacije koje imate o nestaloj osobi, uključujući fotografije, medicinske informacije (ako je primjenjivo), kontakt informacije bližnjih i bilo kakve druge korisne detalje koji bi mogli pomoći u potrazi.

Potražite svedoke: Ako je moguće, potražite svjedoke koji su možda videli nestalu osobu ili imaju informacije o njenom kretanju.

Proverite okolne lokacije: Ako imate saznanja o područjima koja je nestala osoba često posećivala, proverite ta mjesta ili mesto gde je posljednji put viđena.

Koristite društvene mreže: Objavite informacije o nestaloj osobi na društvenim mrežama kako biste proširili svest i možda dobili korisne informacije od ljudi koji su videli ili čuli nešto.

Saradnja s policijom: Surađujte s policijom tokom istrage i pružite im sve potrebne informacije koje bi mogle pomoći u pronalasku nestale osobe.

Kontaktirajte organizacije za pomoć u potrazi: U nekim slučajevima, organizacije za potragu ili dobrovoljci mogu pružiti dodatnu pomoć u potrazi za nestalom osobom.

Održavajte komunikaciju: Održavajte redovnu komunikaciju s policijom i budite spremni sarađivati s njima sve dok nestala osoba ne bude pronađena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading