PRONAĐENA TIJANA KOJA JE NESTALA U MARTU: Evo ko je objavio LEPE VESTI!

Autor:

Vesti

24.04.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji za sada nisu poznati.

PRONAĐENA TIJANA KOJA JE NESTALA U MARTU: Evo ko je objavio LEPE VESTI!

Foto: X/printscreen

Tijana Simić koja je nestala 13. marta na Karaburmi je pronađena.

Podsetimo, Tijana je nestala 13. marta na Karaburmi. Tog dana kada je nestala telefon je ostavila kod kuće. To je bila otežavajuća okolnost i za policiju i za sve koji su je tražili budući da je nije moguće locirati.

Sestra Tijane Simić je vest o nestanku sestre objavila na svim društvenim mrežama.

"Ubrzo posle toga javila mi se jedna devojka i rekla da joj je kod Geozavoda prišla devojka sličnog izgleda da traži cigaretu. Otišli smo tamo da je tražimo. Zaposleni iz Geozavoda bili su ljubazni i dali nam uvid u kamere, ali nismo mogli da procenimo da li je to bila ona, pošto je bila okrenuta leđima," kaže Sofija Petković, Tijanina sestra od tetke.

Detalji za sada nisu poznati.

 

Ako je osoba nestala, važno je odmah poduzeti određene korake kako biste prijavili nestanak i započeli istragu. Evo koraka koje možete poduzeti:

  • Kontaktirajte lokalnu policiju: Odmah kontaktirajte lokalnu policiju ili hitne službe i prijavite nestanak osobe. Pružite im što više informacija o nestaloj osobi, uključujući ime, dob, fizički opis, posljednje poznato mjesto i vrijeme kada je viđena.

  •  

  • Pripremite informacije: Pripremite sve informacije koje imate o nestaloj osobi, uključujući fotografije, medicinske informacije (ako je primjenjivo), kontakt informacije bližnjih i bilo kakve druge korisne detalje koji bi mogli pomoći u potrazi.

  • Potražite svedoke: Ako je moguće, potražite svjedoke koji su možda videli nestalu osobu ili imaju informacije o njenom kretanju.

  • Proverite okolne lokacije: Ako imate saznanja o područjima koja je nestala osoba često posećivala, proverite ta mjesta ili mesto gde je posljednji put viđena.

  • Koristite društvene mreže: Objavite informacije o nestaloj osobi na društvenim mrežama kako biste proširili svest i možda dobili korisne informacije od ljudi koji su videli ili čuli nešto.

  • Saradnja s policijom: Surađujte s policijom tokom istrage i pružite im sve potrebne informacije koje bi mogle pomoći u pronalasku nestale osobe.

  • Kontaktirajte organizacije za pomoć u potrazi: U nekim slučajevima, organizacije za potragu ili dobrovoljci mogu pružiti dodatnu pomoć u potrazi za nestalom osobom.

  • Održavajte komunikaciju: Održavajte redovnu komunikaciju s policijom i budite spremni sarađivati s njima sve dok nestala osoba ne bude pronađena.

  • BONUS VIDEO

    Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
    Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

    Komentari (0)

    Loading