ZEMUN BEZ STRUJE! U ovom delu će biti isključenja, pogledajte da li ste vi na spisku!

Autor:

Vesti

06.10.2024

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važno obaveštenje za Beograđane!

ZEMUN BEZ STRUJE! U ovom delu će biti isključenja, pogledajte da li ste vi na spisku!

Foto: Tanjug/ Danilo Mijatovic

Danas, 6. oktobra 2024. godine, planirano je isključenje struje u opštini Zemun, tačnije u ulici Glavna na broju 13.

Isključenje će trajati od 01:00 do 03:00 časova, tokom kojih stanovnici ove adrese neće imati električnu energiju. Ovo isključenje je deo redovnog održavanja elektrodistributivne mreže, s ciljem poboljšanja stabilnosti i kvaliteta snabdevanja električnom energijom.

Tokom ovakvih isključenja, radnici Elektrodistribucije rade na unapređenju ili popravci elektroinstalacija, kako bi izbegli eventualne kvarove koji mogu izazvati ozbiljnije probleme u snabdevanju. Građani su obavešteni o planiranom isključenju kako bi mogli da se pripreme i prilagode svoje aktivnosti, posebno u slučajevima kada je neophodno osigurati napajanje uređaja koji su od ključne važnosti za svakodnevno funkcionisanje, poput frižidera, medicinskih aparata ili sistema grejanja.

Građani koji se nalaze u području isključenja, a imaju specifične potrebe ili probleme usled prekida napajanja, mogu se obratiti službama Elektrodistribucije radi dodatnih informacija i podrške. Preporučuje se da se uređaji poput računara, televizora i drugih elektronskih aparata isključe iz struje kako bi se izbegla eventualna oštećenja prilikom ponovnog uspostavljanja napajanja. Takođe, građanima se savetuje da tokom prekida napajanja zadrže vrata frižidera i zamrzivača zatvorena, kako bi hrana ostala što duže sveža.

Tokom današnjih radova, pored isključenja struje u Zemunu, nije planirano isključenje vode niti drugih komunalnih usluga u Beogradu, prema poslednjim dostupnim informacijama. Dakle, građani u ostalim delovima grada mogu očekivati normalno snabdevanje vodom i drugim resursima, što znači da će radovi biti ograničeni samo na elektroenergetsku mrežu u Zemunu.

Redovna održavanja, poput ovog isključenja struje, ključna su za održavanje stabilne i pouzdane elektrodistributivne mreže, posebno u velikim gradovima kao što je Beograd. Iako ovakvi prekidi mogu uzrokovati privremene neugodnosti, oni su od suštinskog značaja za sprečavanje dugoročnih kvarova i obezbeđivanje kvalitetnog napajanja električnom energijom za sve korisnike.

Ukoliko bude došlo do promene u planu isključenja ili eventualnog produženja radova, građani će biti blagovremeno obavešteni putem zvaničnih kanala Elektrodistribucije, kao i medija.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading