TINEJDŽERI ZAPALILI RUSKI VOJNI HELIKOPTER NA AERODROMU! U potpunosti je izgoreo! Otkriveno zašto su to uradili

Autor:

Svet

11.09.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžeri su zadobili opekotine po licu i rukama, ali se sada nalaze u stabilnom stanju

TINEJDŽERI ZAPALILI RUSKI VOJNI HELIKOPTER NA AERODROMU! U potpunosti je izgoreo! Otkriveno zašto su to uradili

Foto: Printscreen Twitter Kyiv Post

Nekoliko tinejdžera danas je namerno zapalilo helikopter Mi-8T na ruskom aerodromu Nojabrsk, u okrugu Jamalo-Nenecki, saopštila je pres-služba UTer erlajnsa za Interfaks.

Helikopter je u potpunosti izgoreo, a žrtava, kao ni druge materijalne štete, nije bilo.

Odeljenje za zdravstvo Jamalo-Nenečkog autonomnog okruga saopštilo je da su tinejdžeri zadobili opekotine po licu i rukama, a da se sada nalaze u stabilnom stanju.

Ruski Telegram kanali su prethodno izvestili da su mladići zapalili helikopter zbog izazova koji su dobili na društvenim mrežama, preneo je Tanjug.

Podsetimo, Ruska železnica saopštila je danas da je u Belgorodskoj oblasti, teretni voz iskočio iz šina nakon sabotaže i da u tom incidentu nema povređenih.

U saopštenju na Telegram kanalu ruske Jugoistočne železnice navodi se da su u utorak, oko 23.20 po lokalnom vremenu, 11 praznih vagona i lokomotiva terentog voza iskočili iz šina kao rezultat ''mešanja neovlašćenih lica'' u rad železnice na deonici pruge Volokonovka – Novi Oskol.

Kako se dodaje, u incidentu nema povređenih, prenosi TASS. U toku su radovi na obnavljanju pruge, a policija se nalazi na licu mesta, navodi se u saopštenju železnice.

Kako je pojasnio guverner Belgoroda Vjačeslav Gladkov, putnički vozovi zaobilaze oštećenu deonicu.

Ruski Istražni komitet je otvorio istragu o ''terorističkom napadu'', koji je pričinio značajnu materijalnu štetu, piše ruska agencija.

Poslednji takav incident dogodio se u maju prošle godine i tada su, zbog eksplozije bombe, lokomotiva i vagoni teretnog voza u regionu Brjanska iskočili iz šina, ali nije bilo žrtava, preneo je Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading