HITNO OBUSTAVLJEN ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ U BEŽANIJSKOM TUNELU ZBOG POŽARA! Oglasile se "Infrastruktura železnice Srbije"!

Autor:

Vesti

13.09.2024

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrogasne jedinice i stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" brzo su reagovale na poziv mašinovođe!

HITNO OBUSTAVLJEN ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ U BEŽANIJSKOM TUNELU ZBOG POŽARA! Oglasile se "Infrastruktura železnice Srbije"!

Foto: Shutterstock

U sinoćnom incidentu koji je potresao Beograd, mašinovođa putničkog voza koji je prolazio kroz Bežanijski tunel prijavio je požar oko 21 sat. Ova informacija odmah je stigla do "Infrastruktura železnice Srbije", koje su odmah reagovale i obustavile saobraćaj na deonici Novi Beograd-Zemun kako bi izašle vatrogasne jedinice i stručne službe na teren.

  • Brza reakcija vatrogasaca i stručnih službi


Vatrogasne jedinice i stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" brzo su reagovale na poziv mašinovođe, te su uspele da lokalizuju i ugase požar u tunelu. Vatra je potpuno ugašena oko 22.30 časova, a već od 23.18 vozovi ponovo saobraćaju na ovoj deonici.
  • Reakcija "Infrastrukture železnice Srbije"


Nakon što je situacija stavljena pod kontrolu, "Infrastruktura železnice Srbije" se javno izvinila putnicima i korisnicima usluga zbog kašnjenja vozova. Ova brza reakcija i transparentnost u komunikaciji sa javnošću predstavljaju važan korak ka očuvanju poverenja putnika u javni prevoz.
  • Posledice požara na železničkom saobraćaju


Iako je požar izazvao prekid železničkog saobraćaja na ovoj deonici, važno je istaći da je voz prošao kroz Bežanijski tunel bezbedno i bez ikakvih problema. Ova činjenica ukazuje na stručnost i spremnost osoblja da se nose sa iznenadnim situacijama i očuvaju sigurnost putnika.

  • Uticaj na saobraćaj i građane


Prekid železničkog saobraćaja na ovoj frekventnoj deonici svakako je izazvao neugodnosti za putnike i građane, ali zahvaljujući brzoj intervenciji nadležnih službi, situacija je sanirana u relativno kratkom vremenskom periodu.

Ovaj događaj još jednom naglašava važnost redovnog održavanja infrastrukture i obuke osoblja za hitne situacije, kako bi se osigurala sigurnost i efikasnost železničkog saobraćaja.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading