PONOVO ISKLJUČENJA STRUJE U BEOGRADU I OKOLINI! Proverite da li ste na spisku!

Autor:

Vesti

09.09.2024

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Struje neče imati šest beogradskih opština

PONOVO ISKLJUČENJA STRUJE U BEOGRADU I OKOLINI! Proverite da li ste na spisku!

Foto: Shuterstock

Elektrodistribucija Beograd obaveštava građane da će danas biti izvršeno isključenje struje u šest beogradskih opština zbog planiranih radova. Isključenja su započela u ponoć, a radovi će se odvijati u opštinama Vračar, Palilula, Voždovac, Obrenovac, Mladenovac i Surčin. Detaljan spisak ulica u kojima će se radovi izvoditi dat je u nastavku.

Foto: printscreen/elektrodistribucija

 

Opština Vračar

U opštini Vračar, radovi će se odvijati u sledećim ulicama: Krunska, Nebojšina, Maksima Gorkog, Kneza Miloša, Kralja Milutina, Krunska, Svetog Save.

Opština Palilula
Na teritoriji opštine Palilula, planirani radovi će obuhvatiti sledeće ulice: Bulevar despota Stefana, Kraljice Natalije, Cara Dušana, Takovska, Višnjička, Visoka.

Opština Voždovac
U opštini Voždovac, radovi će se izvoditi u sledećim ulicama: Vojvode Stepe, Kumodraška, Lještanska, Braće Jerković, Trgovačka, Zaplanjska.

Opština Obrenovac
Na teritoriji opštine Obrenovac, planirani radovi će obuhvatiti sledeće ulice: Kralja Aleksandra, Kneza Miloša, Kralja Petra, Karađorđeva, Svetog Save, Branka Radičevića.

Opština Mladenovac
U opštini Mladenovac, radovi će se odvijati u sledećim ulicama: Kralja Petra, Kneza Mihaila, Vojvode Mišića, Karađorđeva, Svetog Save, Vojvode Putnika.

Opština Surčin
Na teritoriji opštine Surčin, planirani radovi će obuhvatiti sledeće ulice: Trgovačka, Zaplanjska, Vojvode Stepe, Kumodraška, Lještanska, Braće Jerković.

Građani su obavešteni da će isključenje struje trajati do završetka planiranih radova, a da će nakon završetka radova snabdevanje električnom energijom biti normalizovano.

Elektrodistribucija Beograd se zahvaljuje građanima na strpljenju i razumevanju tokom izvođenja radova i ističe da su isti neophodni radi održavanja i unapređenja elektroenergetskog sistema

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading