SUTRA RADOVI NA OVIM DEONICAMA U BEOGRADU! Evo detaljnog spiska ulica

Autor:

Vesti

23.08.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strpljenja ili snalažljivosti.

SUTRA RADOVI NA OVIM DEONICAMA U BEOGRADU! Evo detaljnog spiska ulica

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Sekretarijat za saobraćaj obaveštava sugrađane da će u cilju realizacije završnih radova na formiranju kružnog toka na raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Bulevara Mihajla Pupina u sledećih sedam dana doći će do izmene režima saobraćaja u zoni tih ulica i to:

- Za dane vikenda, 24. i 25. avgusta, u zoni raskrsnice ulice Bulevar Mihajla Pupina i ulice Milentija Popovića, iz smera Bulevara Mihajla Pupina ka Brankovom mostu funkcionisaće samo jedna saobraćajna traka, dok će u smeru od Brankovog mosta ka Novom Beogradu funkcionisati dve saobraćajne trake, iz jedne saobraćajne trake skretaće se desno u Bulevar Nikole Tesle, a iz druge u Bulevar Mihajla Pupina.

- Od ponedeljka, 26. avgusta, u ranim jutarnjim satima, do srede, 28. avgusta uveče, radiće po dve saobraćajne trake u oba smera.

- Od 20 sati u sredu, 28. avgusta, do 6 časova u četvrtak, 29. avgusta, biće zatvorena cela raskrsnica, tako da će sva vozila sa Brankovog mosta skretati desno u ulicu Ušće, pa dalje se kretati u smeru Bulevara Nikole Tesle, a Brankovom mostu će se pristupati samo iz ulice Sajmište.

Nakon završetka navedenih radova, uspostavlja se kružni tok saobraćaja. Sekretarijat za saobraćaj apeluje na sugrađane da poštuju navedeni režim saobraćaja i saobraćajnu signalizaciju.

Takođe, obaveštavaju se vozači da će se od jutarnjih časova u sredu, 28. avgusta, vršiti pojačana kontrola nepropisno parkiranih vozila u ulici Ušće i uklanjanje nepropisno parkiranih vozila, kako bi se omogućilo nesmetano kretanje vozila javnog prevoza i svih ostalih vozila koja budu koristila za kretanje ulicu Ušće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading