TOTALNI KOLAPS SAOBRAĆAJA, HAOS SA BRANKOVOG MOSTA SE PROŠIRIO! Ceo centar Beograda paralisan, igla nema gde da padne (FOTO)

Autor:

Vesti

21.08.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tunel ispod Terazija blokiran, u Takovskoj i Bulevaru Despota Stefana kritično, Gazela jedva izdržava

TOTALNI KOLAPS SAOBRAĆAJA, HAOS SA BRANKOVOG MOSTA SE PROŠIRIO! Ceo centar Beograda paralisan, igla nema gde da padne (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Katastrofalno stanje na ulicama glavnog grada. Beograd je potpuno paralisan. Sve je počelo jutros gužvom na Brankovom mostu, gde radovi na izgradnji kružnog toka na Ušću počeli pre više od mesec dana. Zbog radova došlo je do zatvaranja ulica, pa su usledile velike gužve u saobraćaju.

Nakon kolapsa na Brankovom mostu došlo je i do nekoliko manjih saobraćajnih nezgoda na ulicama koje vode do njega, a to u kombinaciji sa radovima kod ušća uzrokovalo je rast beskrajne kolone vozila koje se kreću u smeru ka Novom Beogradu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Pakao na Brankovom mostu

Lančanom reakcijom došlo je do zakrčenja Zelenog venca i tunela ispod Terazija, a u poslednjih nekoliko sati stvaraju se ozbiljne gužve i na Trgu Nikole Pašića, kao i u Takovskoj i Bulevaru Despota Stefana.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Užas na izlazu iz terazijskog tunela

U potrazi za alternativnim rešenjima, vozači su se masovno uputili ka mostu Gazela, koja je trenutno pod velikim opterećenjem, ali uspeva da idržava ogroman promet saobraćaja.

Ipak, na putu ka Gazeli, vozači su zakrčili gotovo celu ulicu Kneza Miloša, u kojoj se stvaraju ogromne gužve, gde su i policajci prinuđeni da regulišu saobraćaj kako bi se otklonili novonastali čepovi.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Kolaps u ulici Kneza Miloša

Uskoro počinje i popodnevni špic te se očekuje da se stanje na ulicama u centru Beograda biti samo još gore.

Beograđanima koji moraju da ovog popodneva odu na Novi Beograd savetujemo da koriste gradski prevoz, kako bi što pre stigli na svoje odredište, ili da prosto most pređu peške, ako su u mogućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading