BEOGRADJANI, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM! Ove saobraćajnice će biti zatvorene u narednim danima

Autor:

Vesti

21.08.2024

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Računajte na radove u narednih 10 dana!

BEOGRADJANI, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM! Ove saobraćajnice će biti zatvorene u narednim danima

Foto: ST/Dragan Kadić

Rekonstrukcija saobraćajnice na Bulevaru Nikole Tesle

Gradske vlasti su najavile da će zbog rekonstrukcije ulične mreže u Beogradu, Bulevar Nikole Tesle, od Ulice Ušće do Bulevara Mihajla Pupina, biti zatvoren za javni saobraćaj do 1. septembra 2024. godine. Ova rekonstrukcija obuhvata i semaforizovanu raskrsnicu sa Bulevarom Mihajla Pupina, koja će takođe biti zatvorena za saobraćaj. Pored toga, jednosmerni deo ulice Sajmište iz pravca Bulevara Mihajla Pupina takođe će biti zatvoren za saobraćaj, što će uticati na rutu mnogih vozača.

Privremeno zatvaranje krajnje desne saobraćajne trake na Brankovom mostu

U sklopu ovih radova, planirano je i privremeno zatvaranje krajnje desne („žute“) saobraćajne trake na Brankovom mostu, u smeru prema Novom Beogradu. Ovo će se desiti od 22. avgusta 2024. godine od 10 časova, do 23. avgusta 2024. godine do 6 časova. Saobraćaj će tokom ovog perioda biti preusmeren na krajnju levu i srednju saobraćajnu traku, što će svakako uticati na protok vozila i moguće stvaranje gužvi.

Apel uprave saobraćajne policije

Uprava saobraćajne policije apeluje na sve učesnike u saobraćaju da koriste alternativne pravce i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju. Takođe, važno je naglasiti da je neophodno poštovati znakove koje učesnicima u saobraćaju daju policijski službenici tokom regulisanja saobraćaja. Ova rekonstrukcija će zahtevati veliku pažnju i prilagođavanje svih učesnika u saobraćaju kako bi se izbegle nepredviđene situacije i očuvala bezbednost svih.

Očekuje se da će ovi radovi doprineti poboljšanju infrastrukture grada, ali će u isto vreme zahtevati strpljenje i saradnju svih građana i vozača u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading