ČOVEK DŽIPOM BLOKIRAO POLA ZEMUNA! Pauk došao sa pogrešne strane, pa bahati vozač pokušao da pobegne! Onda usledila prava drama (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.08.2024

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred policijom se pravio lud.

ČOVEK DŽIPOM BLOKIRAO POLA ZEMUNA! Pauk došao sa pogrešne strane, pa bahati vozač pokušao da pobegne! Onda usledila prava drama (VIDEO)

Foto: Instagram/Printscreen/moj_beo_grad

Instagram stranica moj_beo_grad objavila je snimak iz Zemuna koji će razbesneti mnoge, naročito one koji se sada vraćaju svojim kućama u toj beogradskoj opštini. 

 - Zemun, okretnica autobusa, auto sa snimka nepropisno parkiran blokirao saobraćaj i onemogućio prolazak autobusa. A usled "odlične" komunikacije, pauk je prišao sa pogrešne strane i on se zaglavio. Došao je "gospodin" pomerio auto kao da se ništa nije desilo... Počeo da se raspravlja sa policijom kako nije imao gde da se parkira - stoji u objavi na instagramu. 

Podsećamo, dvojica rođaka - vozač i suvozač C. LJ. (63) i C. LJ. (75) u "smartu" juče su na mestu poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Knjaževca. 

Obojica su živeli u obližnjem selu Balta Berilovac.

Automobil u kojem su nastradali je nakon nesreće bukvalno bio neprepoznatljiv jer je sleteo niz kanjon dubok oko 20 metara i usput se prevrtao nekoliko puta.

- Do nesreće je došlo kada je na velikoj krivini, baš ispred sela Donja Kamenica, "smart" prešao na levu stranu kolovoza i skliznuo sa puta. Ispod je stenovita litica, duboka 20 metara, a vozilo se zaustavilo tek na toj dubini. Lekari i policija su jedva stigli do smrskanog automobila. Nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt obojice muškaraca - saznajemo od nadležnih.

Rođaci su iz svog sela krenuli za Knjaževac, a zbog čega je vozač izgubio kontrolu nad volanom, za sada se ne zna, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading