BEOGRAĐANI, DOBRO JUTRO! Nedelja i prazne ulice u prestonici! (FOTO)

Autor:

Vesti

11.08.2024

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogedajte stanje na putevima u Beogradu!

BEOGRAĐANI, DOBRO JUTRO! Nedelja i prazne ulice u prestonici! (FOTO)

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Ovog jutra u Beogradu, prestonici Srbije, svedoci smo retke slike - skoro potpuno praznih ulica. Uobičajeno krcate saobraćajnice poput Brankovog mosta, Mosta na Adi, Autokomande, "Gazele" i Pančevačkog mosta, ovog jutra su gotovo puste i bez saobraćaja. Ova neobična slika odražava se i na glavne trgove Beograda, koji su takođe prazni.

Proći kroz glavne gradske saobraćajnice kao što su Brankov most, Most na Adi ili Autokomanda, a zatim videti ih gotovo puste, zaista ostavlja snažan utisak. 

Slavija, Bogoslovija, auto-put kroz Novi Beograd, Plavi most, Pančevački most, Vukov spomenik i mnoge druge "kritične" deonice su takođe prazne i bez gužve!

STANJE NA GRANICAMA

Zbog visokih temperatura, putovanje treba planirati u jutarnjim i popodnevnim satima, a ako se za vožnju koristi najtopliji deo dana, potrebno je praviti češće pauze, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Vikendom zadržavanja na graničnim prelazima postaju duža, a na najfrekventnijim prelazima i višesatna.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije dobijenim u 5:30 sati, putnička vozila se na Horgošu, na izlazu iz zemlje, zadržavaju 180 minuta, a na Kelebiji 60 minuta.

Na GP Gostun i Preševo, na izlazu iz zemlje, putnička vozila čekaju 30 minuta.

Na teretnim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading