PETAK U BEOGRADU! Ima malo više gužve, ali stižete svuda! (FOTO)

Autor:

Vesti

09.08.2024

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte stanje u saobraćaju na ulicama prestonice

PETAK U BEOGRADU! Ima malo više gužve, ali stižete svuda! (FOTO)

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Danas je tipično radno jutro u prestonici Srbije, a Beograđani su krenuli na posao i popunili neke od najprometnijih saobraćajnica. Evo pregleda trenutne situacije na gradskim putevima.

Iako su pod standardnim opterećenjem, Gazela i Most na Adi su prohodni, što omogućava nesmetano kretanje vozila bez većeg zadržavanja.


Brankov most je prohodan u oba smera, sa minimalnim zadržavanjima, dok je ispred TC Ušće primećena standardna manja gužva u smeru ka gradu. Ipak, zadržavanja nisu značajna.

Na Autokomandi je zabeležena najveća gužva u Beogradu ovog jutra, ali zadržavanja nisu preduga, omogućavajući protok saobraćaja.

Centar grada je uglavnom prohodan, sa malo većom gužvom primećenom u Takovskoj i delovima bulevara Kralja Aleksandra, posebno kod Vukovog spomenika. Ipak, trenutno nema većih zadržavanja na ovim lokacijama. Trg republike, Nemanjina i bulevar Despota Stefana su takođe prohodni.

Na Slaviji je primećen nešto veći promet saobraćaja nego uobičajeno, ali kružni tok je i dalje prohodan, omogućavajući nesmetan protok vozila.

Na Pančevačkom mostu je zabeležena nešto manja gužva u odnosu na standardnu, posebno iz pravca Pančeva ka Beogradu. Ipak, oba smera su prohodna bez značajnih zadržavanja. Malo zadržavanja je primećeno na mestu spajanja Zrenjaninskog i Pančevačkog puta u smeru ka Beogradu.

Poslednjeg radnog dana u nedelji možemo da očekujemo povremeno pojačan saobraćaj, a kako je još jedan avgustovski vikend pred nama, saobraćaj će biti pojačan u smeru ka Mađarskoj i Hrvatskoj ali i iz pravca Bugarske i Makedonije, objavio je AMSS.

Zbog građevinske sezone koja je u punom jeku na pojedinim deonicama treba računati na usporenu vožnju.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading