HAOS U AUTOBUSU GSP-a: Letele kese na sve strane u TUČI OKO SEDIŠTA (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.08.2024

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dogodilo na liniji 25P

HAOS U AUTOBUSU GSP-a: Letele kese na sve strane u TUČI OKO SEDIŠTA (VIDEO)

Foto: Printskrin/Instagram/moj_beo_grad

Danas je u gradskom prevozu u Beogradu na liniji 25P došlo do žestoke svađe i fizičkog obračuna između dve žene. Snimak ovog incidenta brzo se proširio društvenim mrežama, izazivajući brojne reakcije javnosti.

Na snimku se vidi kako mlađa žena verbalno napada stariju ženu koja je svoje kese smestila na susedno sedište. Rasprava je eskalirala kada je mlađa žena pokušala da uzme kese iz ruku starije žene koja je nosila hiruršku masku. Ovaj neobični incident privukao je pažnju mnogih korisnika društvenih mreža, koji su se u komentarima podelili u mišljenjima.

 

 

Na "Instagram" profilu "Moj_Beo_grad" ispod snimka ovog incidenta pojavio se veliki broj komentara koji su izražavali podršku kako starijoj tako i mlađoj ženi. Jedni su osudili potez starije žene zbog zauzimanja više sedišta, dok su drugi podržali njen postupak braneći se od napada mlađe žene.

Ovo nije jedini incident koji se ovih dana dogodio u vozilima GSP-a.

Na društvenoj mreži "TikTok" pojavio se snimak u kojem se vidi incident koji se dogodio u utorak 30. jula u gradskom prevozu u Beogradu. Vidi se u video snimku pijani muškarac koji je vređao putnike dok je jeo lubenicu čije ostatke je bacao po podu autobusa.

Očevici su ispričali da muškarac ima otprilike oko 50 godina. U jednom trenutku, starija gospođa se okliznula na semenke lubenice koje je on bacao, a njegov drug je tada gospođi dobacio "Pazi baba da ne umreš pre vremena".

 

 

"Kada sam ušla u autobus, na stanici kod TC 'Big Karaburma', on mi je dobacivao dok je jeo lubenicu koju je bacao po podu, u autobusu je bilo možda desetak putnika, od kojih su dvojica bili sa njim, ali su sedeli ispred i sve vreme se smejali. U jednom trenutku je ušla baka, kojoj sam rekla da se pripazi da se ne oklizne na koru od lubenice, a njegov drug je dobacio: 'Pazi baba da ne umreš pre vremena', zamolila sam ih da se 'uljude' nakon čega su sišli na sledećoj stanici", rekla je devojka.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading