ZAVIJENO UVO I PESNICA U VAZDUHU! Prvo pojavljivanje Donalda Trampa nakon atentata u javnosti! (FOTO)

Autor:

Vesti

16.07.2024

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tramp je imao snažnu podršku

ZAVIJENO UVO I PESNICA U VAZDUHU! Prvo pojavljivanje Donalda Trampa nakon atentata u javnosti! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp, kandidat Republikanske stranke za predsednika SAD na izborima u novembru, pojavio se na konvenciji samo nekoliko dana nakon što je bio meta pokušaja atentata. Sa zavojem preko uva, posledicom metka koji ga je pogodio, Tramp je prvi put javno nastupio od političkog mitinga na kojem je napadnut. Prilikom ulaska na konvenciju,

Tramp je stisnuo pesnicu, dok je masa uzvikivala "borba, borba" i "SAD, SAD", ističući svoj simbol prkosa nakon pokušaja atentata.


Prilikom ulaska na konvenciju, Tramp je naišao na snažnu podršku, a masa je podigla pesnice u vazduh, prateći Trampov simbol prkosa. Posebno zapaženo bilo je stiskanje ruke Takera Karlsona, istaknute desničarske medijske ličnosti, što je simbolizovalo važnost Karlsona u Trampovoj orbiti.

Republikanska stranka zvanično je nominovala Donalda Trampa za svog kandidata za predsednika SAD na izborima u novembru. Tramp je prethodno na svojoj društvenoj mreži Truth Social objavio da će njegov kandidat za potpredsednika biti senator iz Ohaja Džej Di Vens.

Bajdenova reakcija na Trampovog popredsednika

Američki predsednik Džo Bajden rekao je danas da senatora Džej Dija Vensa, koga je republikanski kandidat na novembarskim predsedničkim izborima Donald Tramp izabrao za potpredsednika, smatra "klonom" bivšeg predsednika.

„On je Trampov klon po svim pitanjima, tako da ne vidim nikakvu razliku“, rekao je Bajden pre nego što se ukrcao u predsedički avion Air Force One, prenosi Si-En-En (CNN).

To je prvi Bajdenov javni komentar nakon što je Tramp objavio da će mu se Vens u izbornoj trci pridružiti kao kandidat za potpredsednika.

Republikanska stranka zvanično je danas nominovala Donalda Trampa za svog kandidata za predsednika SAD na izborima u novembru.

Tramp je prethodno na svojoj društvenoj mreži Truth Social objavio da će njegov kandidat za potpredsednika biti senator iz Ohaja Džej Di Vens.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading