POLAKO SE GOMILAJU AUTOMOBILI NA NAJVEĆIM SAOBRAĆAJNICAMA U BEOGRADU! Evo koje su PROHODNE, a koje treba izbegavati u širokom luku! (FOTO)

Autor:

Vesti

12.07.2024

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letnji meseci donose i manje opterećenje na ulicama!

POLAKO SE GOMILAJU AUTOMOBILI NA NAJVEĆIM SAOBRAĆAJNICAMA U BEOGRADU! Evo koje su PROHODNE, a koje treba izbegavati u širokom luku! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

U Beogradu je ovog jutra pojačan intenzitet saobraćaja na gotovo svim većim saobraćajnicama, ali ni na jednoj nema većih gužvi i zadržavanja.

Manje kolone formiraju se na auto-putu, naročito kod skretanja za Konjarnik, u smeru ka gradu. I na Pančevačkom mostu je nešto više vozila, dok je Brankov most prohodan.

Nema ni većih zadržavanja na Gazeli, mada je nešto više auotmobila uočljivo.

Slična je situacija i u Takovskoj ulici, ali je sam centar grada potpuno "čist" i prohodan. Slično je i sa Slavijom.

Dobro se pripremite se za put, a vreme putovanja prilagodite toplom vremenu kako bi izbegli sve neprijatnosti koje donose kvarovi na vozilu. Vožnja je vikendom u letnjim mesecima uvek naporna zbog pojačanog intezitet i većeg broja vozila na glavnim putnim pravcima, ali će predstojeći biti dodatno teži zbog letnje žege, vrelog vazduha i ugrejanog asfalta jer se u takvim uslovima opasnost od kvarova na vozilu udvostročuje - upozorava AMSS.

Danas će u Srbiji biti sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najviša temperatura od 35 do 40 °C.

U drugoj dekadi jula se nastavlja jak toplotni talas sa maksimalnim temperaturama od 35 do 40 °C i uz tropske noći u urbanim sredinama. Nakon 17. jula na severu Srbije, a od 20. jula u svim krajevima manji pad temperature za oko 5 °C. Uprkos manjem osveženju, sa velikom verovatnoćom će se produžiti period sa tropskim danima (u većim urbanim sredinama i tropskim noćima) uz deficit padavina - podsećaju iz AMSS.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading