BEOGRAD U CRVENOM: Kod Vukovog spomenika saobraćaj stoji! (FOTO)

Autor:

Vesti

12.06.2024

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija je takva da vozači moraju biti strpljivi dok pokušavaju da se probiju kroz gužvu.

BEOGRAD U CRVENOM: Kod Vukovog spomenika saobraćaj stoji! (FOTO)

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Ovoga jutra, Beograd je ponovo svedok velike gužve u saobraćaju. "Jutarnji špic" je aktuelan, a najprometniji delovi grada su preplavljeni vozilima.

Mostovi su takođe popunjeni, a most "Gazela" je kao i svakog jutra pretrpan saobraćajem. Ipak, uprkos gužvi, saobraćaj se nekako kreće.

Na trgu Nikole Pašića, saobraćaj se odvija otežano zbog velikog broja automobila koji se tu nalaze. Situacija je takva da vozači moraju biti strpljivi dok pokušavaju da se probiju kroz gužvu.

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Trg Nikole Pašića


Autokomanda je, kao i obično, puna vozila, ali za sada nema dužih zadržavanja. Vozači se kreću kroz ovaj deo grada, pokušavajući da stignu na svoje odredište.

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Autokomanda

 


Kod Vukovog spomenika primećena je velika gužva, zbog koje je saobraćaj veoma otežan. Vozači se suočavaju sa izazovima dok nastoje da se probiju kroz ovu oblast grada.

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Vukov spomenik

 


Ovo jutro, kao i mnoga prethodna, donosi izazove za vozače u Beogradu. Saobraćajne gužve su svakodnevna pojava, a vozači se svakodnevno suočavaju sa izazovima dok pokušavaju da stignu na svoje odredište.

Kada se nađeš u saobraćajnoj gužvi, može biti frustrirajuće, ali postoje neki koraci koje možeš preduzeti da olakšaš situaciju:

Ostanite smireni: Panika i nervoza neće pomoći situaciji. Ostanite smireni kako biste mogli jasnije razmišljati.

Ostanite informisani: Koristite navigacione aplikacije poput Google Maps-a ili Waze-a kako biste dobili informacije o saobraćaju i mogućim alternativnim rutama.

Tražite alternativne rute: Ako ste zaglavljeni u gužvi na glavnoj putanji, pokušajte pronaći sporedne puteve ili alternativne rute koje vas mogu odvesti do vašeg odredišta brže.

Podesite svoje planove: Ako shvatite da ćete biti kasni zbog gužve, obavestite ljude ili organizacije s kojima imate zakazane susrete ili obaveze.

Održavajte razmak: Čak i u gužvi, važno je održavati bezbednosni razmak između vozila kako biste izbegli nezgode ako se situacija iznenada promeni.

Podesite se na zabavu ili obrazovanje: Ako ste zaglavljeni u saobraćajnoj gužvi i ne možete ništa da učinite, iskoristite tu priliku da slušate audioknjige, podcaste, muziku ili da se informišete o nečemu što vas zanima putem interneta.

Budite strpljivi: Na kraju, budite strpljivi. Saobraćajne gužve su deo urbanih života, iako mogu biti frustrirajuće, one su obično privremene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading