PONEDELJAK ILI VIKEND? U PRESTONICI OVOG JUTRA BEZ VEĆIH GUŽVI! Glavne deonice po običaju usporene! (FOTO)

Autor:

Vesti

03.06.2024

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Most "Gazela" ima malo pojačan saobraćajni intezitet ovog jutra, ali je izuzetno prohodno.

PONEDELJAK ILI VIKEND? U PRESTONICI OVOG JUTRA BEZ VEĆIH GUŽVI! Glavne deonice po običaju usporene! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Ovog jutra u Beogradu se može videti začuđujući prizor, naime, neke ulice koje su obično pune i koje važe sa najprometnije, sada su skoro pa prazne.

Most na Adi je skoro prazan.

Tipično, most "Gazela" ima malo pojačan saobraćajni intezitet, ali je izuzerno prohodno.

Na Autokomandi, u smeru ka Dušanovcu, ima malo više vozila nego inače, međutim na toj deonici se rano jutros desio sudar.

UPOZORENJE VOZAČIMA:

Meteorolozi prognoziraju moguće kratkotrajne vremenske nepogode praćene gradom i jakom kišom, zato vozači i danas moraju biti spremni na usporenu i otežanu vožnju uz česte prekide i zastoje u saobraćaju.

Na pojedinim deonicama može biti prisutna i veća količina vode koja popunjava sva ulegnuća i neravnine na putu.

Na putevima u šumskim područjima dodatnu opasnost predstravljaju i nanosi zemlje kao i opalo granje.

RHMZ - PROGNOZA VREMENA ZA DANAS

Promenljivo i veoma nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim i izraženijim posle podne i uveče. Lokalno se očekuju i grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom.

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u planinskim predelima južne i jugozapadne Srbije povremeno jak jugozapadni, kasnije posle podne i uveče u skretanju na severozapadni. Najviša temperatura od 24 do 30 °C.

UPOZORENJE ZA PODRUČJE SRBIJE NA GRMLJAVINSKE NEPOGODE (za 03.06.2024.) Danas (03.06.) veoma nestabilno, naročito u drugom delu dana, sa jakim pljuskovima i velikom količinom padavina za kratko vreme uz grad (lokalno i preko 5 cm u prečniku) i olujni vetar u oblasti najjačih razvoja.

Tačnu lokaciju inicijacije, premeštanja i jačine samih nepogoda je unapred teško odrediti. U većem delu zemlje izdat je narandžasti, a u istočnoj Srbiji crveni (najviši) stepen upozorenja. Za konkretne lokacije izdavaćemo hitna upozorenja jedan do dva časa unapred. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading