BEOGRAD BEZ GUŽVE NA ULICAMA: Ovog jutra stižete svuda na vreme! (FOTO)

Autor:

Vesti

07.06.2024

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nešto veća gužva je na Autokomandi i Pančevačkom mostu.

BEOGRAD BEZ GUŽVE NA ULICAMA: Ovog jutra stižete svuda na vreme! (FOTO)

Foto: Printscreen/Naxi kamere

U Beogradu je za sad sve prohodno i bez većih saobraćajnih problema

Aktuelan je “jutarnji špic” ali bez većih zadržavanja.

Najprometniji most “Gazela” ovog jutra je potpuno prohodan, nešto veći saobraćani intenzitet je na Pančevačkom mostu, gde se vozila malo sporije kreću u smeru ka Beogradu.

Na ostalim mostovima je stanje normalno i prohodno. Na Brankovom mostu vozila gotovo i da nema, a Most na Adi je skroz prohodan.

Što se tiče glavnih ulica u gradu sve su za sad prohodne. Nešto veća gužva na Autokomandi, a Trg Nikole Pašića je potpuno prohodan bez gužve.

STANJE NA PUTEVIMA U SRBIJI

Uslovi za vožnju su pravi letnji, sa temperaturama oko 33 stepena, ukoliko možete da planirate vreme putovanja, naš savet je da se odlučite za ranije jutarnje ili kasnije popodnevne sate. Povremno pojačan soabraćaj može biti ka uobičajenim letnjim turističkim destinacijama prema Severnoj Makedoniji, Grčkoj i Crnoj Gori.

Razlog više za pažljivijom vožnjom su brojna mesta na kojima je zbog radova i odrona saobraćaj usporen i odvija se pod posebnim režimom.

Dana 6. 6. i 7. 6. 2024. godine, u toku svetlog dela dana, biti izmenjen režim saobraćaja na delu državnog puta deonica petlja Pojate - petlja Velika Plana, smer Niš- Beograd, zbog radova na redovnom pregledu portala za saobraćajnu signalizaciju.

Shodno dinamici izvođenja radova, za saobraćaj je zatvorena vozna ili preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom. Od 6. 6. do 30. 6. 2024. godine, u periodu od 7 do 16 časova, izvodiće se radovi na zameni saobraćajnih tabli i znakova na delu državnog puta I M reda broj 11, deonica petlja Beograd - petlja Bubanj Potok, u oba smera.

U zoni radova, za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom. Od 6. 6. do 27. 6. 2024. godine, u periodu od 20 do 6 časova, izvodiće se radovi na popravci oštećenih dilatacionih spojnica na Pančevačkom mostu, na državnom putu u smeru Pančevo- Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading