ŽENA SE JAVILA U "UTISAK NEDELJE" I ISPOSTAVILA ZAHTEVE ZA OPOZICIJU: Đilas, Jeremić, Tadić i Lutovac da daju ostavke, narod ih ne želi! (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.05.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto su zahtevi ispostavljeni poziciji, sada je jedna žena uživo u programu Nova S, ispostavila i zahteve namenjene opoziciji.

ŽENA SE JAVILA U "UTISAK NEDELJE" I ISPOSTAVILA ZAHTEVE ZA OPOZICIJU: Đilas, Jeremić, Tadić i Lutovac da daju ostavke, narod ih ne želi! (VIDEO)

Foto: Utisak nedelje printsceen

Žena koja se predstavila kao Vesna iz Beograda, javila se uživo u program u emisiju "Utisak nedelje" i ispostavila zahteve koji bi trebalo da se upute opoziciji, a među kojima je traženje ostavke lidera opozicionih stranaka, sa razlozima zbog kojih se zahteva da napuste mesto lidera.

- Imam jedan predlog, pošto smo postavili zahteve poziciji, da ih postavimo i opoziciji, i time da pokažemo vlasti kako se poštuje volja naroda. Zahtevi su sledeći: Dragan Đilas da podnese ostavku, prodao si Beograd, to je neoprostivo, ne možeš da nas uveriš da nisi, moraš otići zbog loše političke odluke. Vuk Jeremić da podnese ostavku, na predsedničkim izborima 2017. godine sa skoro duplo više glasova pobedio te je Beli Preletačević, narod te ne želi - navela je ova Beograđanka tokom uključenja.

Prema njenoj oceni, na spisku onih koji bi trebalo da daju ostavku nalazi se i Tadić, kao i Lutovac:

- Boris Tadić da podnese ostavku, dosta nam je tvoje demagogije i bolesne sujete, koja inače krasi svu trojicu. A ako si zaboravio, u Beogradu nisi prešao cenzus od tri odsto, narod te ne želi. Gospodine Lutovac, prema mom uverenju, nemate kapacitet da predvodite DS i molba da podnesete ostavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (29)

Loading
Predrag

30.05.2023 11:11

Bravo za ovu gospodjetinu, prosto ih narod ne želi, to su kukavice i izdajnici!

Marija

30.05.2023 11:38

Gradjani Srbije ne žele Tadića, Lutovca,Djilasa, a ni Jeremića oni su dobro poznati kao loši.

nada

30.05.2023 11:41

Važno je da se politički lideri odazovu na zahteve i očekivanja svojih birača.

z81

30.05.2023 12:27

a kad daju ostavke , pohapsite ih i sve u istuceliju smestiti