KOMPLETNA ISTINA O MILJANINOJ DISKVALIFIKACIJI IZ ELITE: Pukla bruka, Kulićeva otkrila šta se desilo IZA KAMERA!

Autor:

Zadruga

05.02.2024

08:57

Miljana Kulić je otkrila detalje Zoline prevare, pa priznala istinu o diskvalifikaciji iz Elite.

KOMPLETNA ISTINA O MILJANINOJ DISKVALIFIKACIJI IZ ELITE: Pukla bruka, Kulićeva otkrila šta se desilo IZA KAMERA!

e-stock

Komentari (5)

Loading
Vesna

05.02.2024 09:33

Od njenih lazi i manipulacija mi se povraca: “ videla je produkcija da sam isfolirala, da nisam želela da udarim Bebicu, nego da izađem….” Videli smo i mi da si zaista HTELA da ga udaris….ako se ova vrati u Ellitu,obesmislice ceo projekat !!!

Odgovori 12 1
Iva

05.02.2024 12:09

Zola je gori od Miljane, zasto joj daje godinama lazne nade!

Marko

05.02.2024 21:39

Nju treba uputiti na lečenje, a ne u rijaliiti. Mitroviću, onda vrati se kje si diskvalifikovao do sada. Miljana je za dobru terapiju.... a ne za Elitu. Ko nju još želi d vidi u Zadruzi. Dosadna je nametljiva i otkačlena. Neka ide kod mame, vi joj niste porodica. Prosto. zgadila se narodu.... Cela Elita 7napolju/ j puna njenih fekalija. Ona nema kontrolu ni u čeu više..... Ako je Milica toliko voli, neka je vodi kući.... Dokle više psijihatrijskih slučajea u Eliti..... Učinite dobro delo i lečite te je u ustanovi zatvorenog tipa....

Milivoje

05.02.2024 22:56

Ja sam nekada mislio da su svi takmicari zadruge podjednaki i da su neka pravila kljucna,za sve ista.Tamo niko zivi ne moze cak ni kod lekara da ode,treba da prodje mesec dana da bi nekoga pustili na dva sata.Ova nesretna psiho mixy,ide kad hoce,izlazi,ide u Bec,u Nis,pa malo na odmor,pa se opet vrati,pa smisli pricu za idiote...Kao jadna ona nije nista jela,bila sa detetom non stop..itdOna je privilegovana tamo,na zalost.Zalosno je ti ljudi sto ulaze tamo i daju joj kredibilitet za tu ludnicu.

Baby boom

09.02.2024 23:32

Ovi Mitrovići se sada baš sprdaju sa gledaocima. Izgleda da je još samo njima Miljana zanimljiva. Meni odavno više nije, i što sam pratila Elitu, pratila sam.