PRODAVAČICA OTKRILA NAJVEĆU TAJNU: Šta muškarac koji vara kupuje ženi, a šta ljubavnici?

Autor:

Lifestyle

29.05.2024

00:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prodavačica luksuzne robe Šenon Hil, podelila je zanimljive detalje o tome šta muškarci kupuju svojim ljubavnicama na poklon.

PRODAVAČICA OTKRILA NAJVEĆU TAJNU: Šta muškarac koji vara kupuje ženi, a šta ljubavnici?

Foto: Shutterstock

Šenon je sa 19 godina je počela da radi u prodavnici luksuzne robe i tokom dugogodišnjeg rada naučila je da prepozna sve vrste kupaca, uključujući i muževe koji varaju svoje žene.

Prepoznavanje kupaca

Hil je otkrila da prodavnica u kojoj radi čuva podatke o svim prethodnim kupovinama, što omogućava muškarcima da pronađu proizvode koje njihove žene kupuju, a zatim odaberu poklone na osnovu te liste.

Ona je objasnila da se često dešava da neki od njih izaberu isti parfem i za suprugu i za ljubavnicu, pri čemu je istakla da je razlog za to sasvim jasan: "Ne žele da im ljubavnica miriše drugačije, pa da žene shvate da ih varaju".

 

 

Parfem kao poklon

Takođe je istakla da se Chanel No. 5 obično kupuje za majke, dok je Coco Mademoiselle izbor za ljubavnice.

Reakcije na snimak

Snimak Šenon Hil je prikupio hiljade lajkova i mnogo komentara, a među njima su se našli i zanimljivi primeri iz stvarnog života.

"Radila sam u zlatari i isto se desilo – kupili su isti poklon za žene i ljubavnice",

"Da mi je bivši poklonio poklon namenjen njegovoj ljubavnici shvatila sam jer ne nosim XXS veličinu džempera", samo su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading