UHAPŠEN PENZIONER JER NIJE HTEO DA PLATI RAČUN: Kada je došla policija smislio je BIZARNO OPRAVDANJE

Autor:

Svet

03.08.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije jedini koji je završio iza rešetaka

UHAPŠEN PENZIONER JER NIJE HTEO DA PLATI RAČUN: Kada je došla policija smislio je BIZARNO OPRAVDANJE

Foto: Shutterstock, Pixabay/Fleimax

Britanski penzioner star 77 godina uhapšen je nakon što je navodno odbio da plati račun u jednom restoranu na Ibici, koji je iznosio preko 10.000 funti, prenosi britanski Miror.

Muškarac je zadržan zajedno sa ženama koje su bile sa njim, a sve su bile mlađe od 40 godina.

Grupa je pokušala da izbegne plaćanje računa tvrdeći da sedma osoba, koja ih je navodno pozvala na večeru, nije došla. Prema njihovim rečima, ta osoba je rezervisala sto i pozvala ih na večeru, ali ih je napustila pre nego što je došlo vreme za plaćanje.

Britanac je bio u društvu dve Poljakinje, jedne Grkinje i dve Argentinke. Ime restorana nije objavljeno.

Portparol Nacionalne policije Španije, koja je objavila slike grupe, uključujući Britanca u havajskom kompletu majice i šortsa, izjavio je: "Policajci na Ibici uhapsili su šest osoba, Britanca starog 77 godina i pet žena uzrasta od 24 do 39 godina, dve Argentinke, jednu Grkinju i dve Poljakinje, zbog sumnje da su počinile krivično delo prevare odbijanjem da plate večeru u restoranu na ostrvu.

"Grupa je konzumirala obroke i pića velike vrednosti, a zatim je odbila da plati račun, koji je iznosio skoro 10.500 funti. Osoblje restorana pozvalo je policiju koja je po dolasku ispitala zaposlene.

"Zaposleni su rekli policiji da su gosti pomenuli navodnu pozivnicu od strane sedme osobe koja je, prema njihovim tvrdnjama, napustila restoran deset minuta ranije, nakon što je rezervisala sto i pozvala ih na večeru.

"I dalje su odbijali da plate račun, ne nudeći nikakvo drugo objašnjenje osim navodne  priče kako bi izbegli svoju odgovornost. To je dovelo do njihovog hapšenja."

Veruje se da su svi uhapšeni već izvedeni pred sudiju, ali nije poznato kakav je bio ishod sudskog procesa. Hapšenje se dogodilo u ranim jutarnjim satima u četvrtak.

U nepovezanom incidentu iz marta, šest osoba koje su odbile da plate račun od 300 funti u jednom pabu, vraćene su od strane policije kako bi izmirile dug. Grupa je večerala u pabu "Black Bull"  nakon čega su pokušali da se iskradu bez plaćanja. Međutim, nakon što su bili vraćeni u pab da plate dug, drsko su tvrdili da nisu uživali u obroku i čak su se žalili na sto.

Vlasnica restorana Dženi Siton opisala je ponašanje grupe kao uznemirujuće i čak mizogino. Osoblje je već uklonilo glavno jelo sa računa nakon njihovih pritužbi, pre nego što je izbila svađa zbog odbijanja da plate preostali dug od 300 funti.

Policija je ostala dok nije izvršena uplata kako bi se osiguralo da ne dođe do daljih problema.

Dženi, koja vodi "Black Bull" od 2018. godine, izjavila je da ovakvi incidenti, nažalost, nisu retkost.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading