(UZNEMIRUJUĆE!) LIKVIDACIJA USRED BELA DANA: Ubijen sin poznatog biznismena, potraga za napadačem u toku (VIDEO)

Autor:

Svet

06.06.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da se, prema preliminarnim podacima, radi o naručenom ubistvu.

(UZNEMIRUJUĆE!) LIKVIDACIJA USRED BELA DANA: Ubijen sin poznatog biznismena, potraga za napadačem u toku (VIDEO)

Foto: Telegram/SHOT/Printscreen

Naoružani zločinac izvršio je ubistvo u moskovskom okrugu Fili-Davidkovo, saopštilo je Gradsko tužilaštvo. Prema navodima odeljenja, ubijen je muškarac rođen 1989.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da se, prema preliminarnim podacima, radi o naručenom ubistvu. Sudeći po snimku napada, koji je distribuirao Telegram kanal Šot, zločinac u crnom otvorio je vatru iz mitraljeza na čoveka koji je hodao ulicom.

Kako navodi Baza, povređeni je nakon ranjavanja pokušao da pobegne, ali ga je napadač dokrajčio hicima u glavu. Prema Šotu, ubica je ispalio ukupno četiri hica.

Agencije za sprovođenje zakona su za TASS pojasnile da je ubica ispalio tri hica, prvi s kratke udaljenosti, a sledeća dva su bila kontrolna, iz neposredne blizine.

Zločinac je nestao u dvorištima stambenih zgrada. Napadač je krenuo u šumu u oblasti Očakovo-Matvejevskoe. Kako prenosi TASS, plan "Presretanje" uveden je na zapadu Moskve.

Prema izvoru RIA Novosti, ubijen je 34-godišnji Konstantin Bališanski. Baza prenosi da je reč o skejteru koji je učestvovao u timu NikeSB Russia. Bališanski je među skejterima poznat po nadimku Svič. Policija je saopštila da je muškarac živeo u susednom dvorištu od mesta incidenta. TASS piše da je Bališanski radio kao sistem administrator u jednoj od moskovskih kompanija.

Prema Šotu, Konstantin Bališanski je sin biznismena Andreja Bališanskog, koji vodi kompaniju "Medijasistem grupa", koja se bavi multimedijalnom opremom. U istoj kompaniji je radio Bališanski mlađi. Andrej Bališanski odbio je da komentariše ono što se dogodilo.

Pokrenut je krivični postupak za ubistvo i neovlašćeni promet oružja, saopšteno je iz tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading