AUSTRIJSKI SUD PRESUDIO! Evo šta će biti sa MONSTRUMOM koji je silovao ćerku i napravio joj sedmoro dece

Autor:

Svet

27.05.2024

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jozef Fricl je postao poznat kao "čudovište iz Amštetena"

AUSTRIJSKI SUD PRESUDIO! Evo šta će biti sa MONSTRUMOM koji je silovao ćerku i napravio joj sedmoro dece

Foto: www.profimedia.rs/youtube.com/printscreen

Austrijski sud doneo je odluku da Jozef Fricl, čovek koji je svoju ćerku držao u zatočeništvu 24 godine, silovao i napravio joj sedmoro dece, bude premešten iz psihijatrijskog pritvora u običan zatvor.

Ova odluka postaje pravosnažna sutra, a njegov branilac Astrid Vagner izjavila je da "ništa ne stoji na putu da se on prebaci".

Demencija i preventivni razlozi


Fricl je oboleo od demencije, što je uticalo na očekivanja da više neće počiniti teška krivična dela.

Ipak, zbog posebnih preventivnih razloga, on neće biti pušten iz zatvora.

Javno tužilaštvo u Kremsu saopštilo je da neće biti žalbe zbog prebacivanja, a sudije su donele odluku da Fricl ostane u zatvoru do kraja života.

Čudovište iz Amštetena


Jozef Fricl je postao poznat kao "čudovište iz Amštetena" nakon što je otkriveno da je zaključao svoju 18-godišnju ćerku u zvučno izolovani podrum svoje kuće 1984. godine.

Tokom 24 godine zatočeništva, Fricl je silovao svoju ćerku i sa njom imao sedmoro dece, što je šokiralo javnost i ostavilo dubok trag u istoriji kriminala.

Ova jeziva priča izazvala je ogroman interes javnosti i ostala jedan od najmračnijih primera zlostavljanja i zlostavljanja dece u modernoj istoriji.

U januaru je objavljeno da je osuđenik primećen u kafićima u blizini svog zatvora u Kremsu na Dunavu, u severnoj Austriji, očigledno u pripremi za njegovo puštanje na slobodu.

 

Ugledni regionalni nedeljnik Bezirksblat tvrdi da je Fricl "viđen u različitim kafićima Kremsa".

Urednik Bezirksblata koji je godinama pratio slučaj Fricl potvrdio je višestruka viđenja razvratnog osuđenika kako pije kafu.

- Istina je. Reklo mi je nekoliko ljudi u koje potpuno verujem da su ga videli - rekla je ona, želeći da ostane anonimna.

- Nije kao da je samo jedan stanovnik bio ubeđen da je video Fricla. Ovu informaciju sam dobio od nekoliko pouzdanih poznanika nezavisno jedan od drugog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading