UZNEMIRUJUĆE! SNIMLJEN TRENUTAK KADA JE MUŠKARAC OTEO ŽENU: Zgrabio je i odvukao u kola, ŽENA VRIŠTALA I DOZIVALA POMOĆ! (VIDEO)

Autor:

Svet

23.04.2024

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni i žrtva su se poznavali.

UZNEMIRUJUĆE! SNIMLJEN TRENUTAK KADA JE MUŠKARAC OTEO ŽENU: Zgrabio je i odvukao u kola, ŽENA VRIŠTALA I DOZIVALA POMOĆ! (VIDEO)

Foto: Youtube/ABC7

Nakon što se pojavio snimak na kućnoj sigurnosnoj kameri u Oregonu na kojem se vidi kako je žena oteta, policija Hilsboroa je u utorak saopštila da je osumnjičeni uhapšen, a žrtva pronađena bezbedna. Osumnjičeni i žrtva su se poznavali, što je naglašeno kao ključna informacija u ovom slučaju, ističući da ovo nije bio nasumičan napad.

Snimak otmice na kućnoj sigurnosnoj kameri

Na snimku se vidi žena sa naočarima kako zvoni na vrata i čeka da se neko javi, nakon čega prilazi muškarac sa bradom i odvlači je protiv njene volje. Uznemirujuće, žena je vikala u pomoć pre nego što ju je oteo muškarac na snimku, odvodeći je u belom kamionetu.

- Žena je vikala u pomoć pre nego što ju je zgrabio i oteo muškarac na snimku. Odvedena je u belom kamionetu - navela je policija u biltenu, koji je uključivao snimke žene i muškarca sa snimka.

 

 

Policija brzo reagovala

Policija je brzo reagovala na slučaj očigledne otmice, objavljujući slike osumnjičenog i žrtve kako bi pokušala da dobije pomoć od javnosti. Do utorka ujutro, policija je saopštila da su osumnjičeni i žrtva identifikovani, te da je osumnjičeni priveden. Identitet osumnjičenog nije saopšten, ali je policija istakla da se tereti za otmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading