KLJUČNI TRAG? Policija okupirala kuću u potrazi za ključnim svedokom u slučaju nestanka Medlin Meken!

Autor:

Svet

13.03.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naoružana potraga za ključnim svedokom

KLJUČNI TRAG? Policija okupirala kuću u potrazi za ključnim svedokom u slučaju nestanka Medlin Meken!

Foto: Tanjug/AP


Nemačka policija je pre nedelju dana izvela naoružanu akciju u potrazi za Ralfom H, čovekom za koga veruju da bi mogao imati ključne informacije o nestanku Medlin Meken. Desetak naoružanih pripadnika policije je okupiralo malenu kuću u mirnom susedstvu, u potrazi za ovim muškarcem, koji je navodno blisko sarađivao sa glavnim osumnjičenim Kristijanom Bruknerom.

Ralf H. je bio sused osumnjičenog 2007. godine, kada je nestala Medlin, i priznao je da je pljačkao domove sa Bruknerom, koji se trenutno suočava sa sudskim postupkom zbog pet seksualnih zločina.


Zajednički poslovi i zastrašujuće scene

Susedi su opisali Ralfa H. kao osobu koja je zajedno sa Bruknerom uzgajala i prodavala marihuanu, te su zajedno obavljali "razne poslove". Scene naoružanih policajaca u kacigama i pancirkama su opisane kao "poprilično zastrašujuće" od strane komšija, dok je drugi sused tvrdio da Ralf "zna tačno kakve je zločine radio" osumnjičeni Brukner.

Hitna potraga i sudski postupak

Izvori iz Bundeskriminalamta su izjavili da je "hitno" potrebno razgovarati sa Ralfom H. o njegovom odnosu sa osumnjičenim, dodajući da je on nestao i da se ne javlja na telefon. Tužilac Hens Kristijan Volters je opisao Ralfa H. kao "suseda s kojim bi moglo biti zanimljivo razgovarati", ali nije izneo nikakve druge detalje o slučaju. Kristijan Brukner se trenutno nalazi iza rešetaka zbog osude za silovanje 72-godišnjakinje u Algarveu tokom 2005. godine, samo nekoliko kilometara od mesta gde je Medlin nestala dve godine kasnije.


Ova nova informacija o potrazi za Ralfom H. dodatno baca svetlo na istragu nestanka Medlin Meken i povezanost sa osumnjičenim Kristijanom Bruknerom. Nadamo se da će policija uspeti da pronađe Ralfa H. i postavi mu pitanja koja bi mogla biti od ključnog značaja za ovaj slučaj.

(Jutarnji)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading