UZNEMIRUJUĆI VIDEO: KRV ŠIKLJALA U HUMSKOJ POSLE SUDARA GOLMANA I IGRAČA MLADOSTI! Užasno ružne scene (VIDEO)

Autor:

Sport

12.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morali su da napuste teren.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: KRV ŠIKLJALA U HUMSKOJ POSLE SUDARA GOLMANA I IGRAČA MLADOSTI! Užasno ružne scene (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana trenutno na poluvremenu vode protiv lučanske Mladosti sa 1:0. Gol je postigao u 41. minutu preko Bibarsa Natha, ali je svemu prethodila užasno ružna scena koja je obeležila prvih 45 minuta. Naime, prilikom centaršuta Izraelca u protivnički šesnaesterac, golman Mladosti Željko Samčović i defanzivac gostiju Milan Joksimović imali su težak sudar posle čega su obojica ostali na zemlji duži period. Krv je odmah šiknula, verovatno se radi o pucanju arkade, a, naravno, morali su i da napuste tere kako bi otišli na detaljnije preglede. Nadamo se da će biti sve u redu, a kako je situacija izgledala možete pogledati na videu ispod.

Podsetimo, "Parni valjak", želi prekid katastrofalnog niza rezultata. Naime, tim Alberta Nađa ne zna za trijumf već mesec dana, pa je vezao pet poraza i jedan remi na poslednjih šest utakmica.

Ova utakmica plej-ofa ima veliki značaj za crno-bele, koji jure drugu poziciju na tabeli. Takmac im je ekipa TSC koja je ranije danas igrao protiv Čukaričkog i slavio, pa je preuzeo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Za sada su crno-beli imali više šansi i bili bolji rival na terenu, ali ostaje još jedno poluvreme.

Trener Nađ u najavi utakmice je rekao sledeće:

Rekao sam šta mislim i igračima i ljudima iz kluba i iz stručnog štaba, ali neka to ostane među nama da se neko ne bi naljutio zbog stvari koje bih rekao. Vrlo lako primamo golove. Plaši me igra iza lopte, tu definitivno imamo problem - iskren je Nađ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading