SNIMCI KRVAVE SVADBE NA TAJLANDU! SVATOVI U ŠOKU, TELA U KESAMA: Pijani mladoženja se posvađao sa mladom, ubio nju, taštu, svastiku, pa sebe (VIDEO)

Autor:

Svet

26.11.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na jednoj svadbi na Tajlandu došlo je do tragičnog incidenta u subotu, 25. novembra 2023. godine, kada je mladoženja ubio ukupno 5 ljudi, na kraju presudivši sebi.

SNIMCI KRVAVE SVADBE NA TAJLANDU! SVATOVI U ŠOKU, TELA U KESAMA: Pijani mladoženja se posvađao sa mladom, ubio nju, taštu, svastiku, pa sebe (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube GMM25Thailand

Tragični incident se dogodio u 23.25 sati, kada je mladoženja ubio mladu, taštu, svastiku i prijatelja, ubivši ukupno 5 ljudi na svadbi, a još jednu teško ranio.

Ubica je identifikovan kao Čaturong Suksuk (29), bivše vojno lice sa invaliditetom u nozi koji je predstavljao Tajland u plivanju i streljaštvu na Paraolimpijskim igrama.

 

Prema izveštaju policajaca, neidentifikovani svedok je posvedočio da su gosti pre pucnjave slavili ceremoniju venčanja, međutim mladoženja i mlada su se lično posvađali. Mladoženja je navodno je bio pijan i uništio je okolinu. Ubrzo nakon toga, Jaturong je navodno zgrabio svoje vatreno oružje kalibra 9 mm iz svog vozila i ubio mladu i druge pomenute goste pre nego što je sebi oduzeo život, rekao je neidentifikovani svedok policajcima.

 

Čaturong je star 29 godina, koji je bio mladoženja Čaturong (29). Upotrebio je pištolj da bi upucao svoju 38-godišnju nevestu, nevestinu majku (62), nevestinu mlađu sestru (44) i prijatelja koji je došao da pruži pomoć na proslavi, a zatim se ubio. Ukupno 4 osobe su preminule na licu mesta, jedna je preminula u bolnici, dok je još jedna osoba teško povređena i poslata na lečenje u bolnicu.

Ubijeni prijatelj došao je kako bi pomogao sa poslovima prikupljanja stvari. Muškarac koji je teško povređen, takođe je došao da pomogne oko prikupljanja stvari.

Održana je svadbena ceremonija. Gosti koji su prisustvovali jutarnjoj ceremoniji do njenog završetka došli su na svečanu večeru. Tokom večeri, svatovi sa rodbinom su seli da jedu i piju u toj kući. 

Kasnije te večeri, Čaturong je odjednom izašao sa zabave do svog automobila. Ubrzo se vratio sa pištoljem i ispalio hice koji su ubili mladu, njenu majku i mlađu sestru, kao i jednog gosta. Još jedan gost je teško povređen.

Čaturong je nakon toga pucao u sebe. Umro je na licu mesta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading