PUTINOVA POVERENICA ZA PRAVA DECE OSTAVILA MUŽA SVEŠTENIKA S KOJIM IMA PETORO DECE! Pobegla 11 godina starijem milijarderu!

Autor:

Svet

29.07.2024

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle nedelje je snimljena kako se drži za ruke s ruskim oligarhom Konstantinom Malofejevim

PUTINOVA POVERENICA ZA PRAVA DECE OSTAVILA MUŽA SVEŠTENIKA S KOJIM IMA PETORO DECE! Pobegla 11 godina starijem milijarderu!

Foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Putinova glavna čuvarica "porodičnih vrednosti", navodno je ostavila svog muža, pravoslavnog sveštenika, zbog 11-godina starijeg ruskog milijardera, piše Daily Mail.

Mariju Lvovu-Belovu (39) Putin je neposredno pre invazije na Ukrajinu, imenovao poverenicom za prava dece.

Međunarodni krivični sud je traži zbog optužbi za ratne zločine jer je s okupiranih područja Ukrajine "nezakonito deportovala stotine dece u Rusiju."

Za pravoslavnog sveštenika Pavela Kogelmana udala se 2003. Imaju petoro biološke i petoro usvojene dece. Lvova-Belova usvojila je ukupno 18 dece, među kojima je i ukrajinski dečak odveden iz razorenog grada Marijupolja.

Foto: Tanjug/AP

Marija Lvova-Belova

Marija Lvov-Belova je prošle sedmice snimljena kako se drži za ruke s ruskim oligarhom Konstantinom Malofejevim (50) na crkvenoj procesiji u ruskom gradu Jekaterinburgu, što je pokrenulo nagađanja da je napustila muža.

Malofejev je vrlo blizak s Ruskom pravoslavnom crkvom, osnovao je ultrakonzervativnu TV mrežu Cargrad, u više navrata je pozivao da Rusija ponovo postane monarhija, a Putina naziva "čudom božjim" i podržava njegovu invaziju na Ukrajinu.

Trenutno je pod sankcijama SAD i EU zbog finansiranja separatista u istočnoj Ukrajini 2014. Lvova-Belova i medijski tajkun gospodin Malofejev nisu komentarisali glasine, ali izvori bliski pravoslavnoj crkvi kažu da su istinite.

Tvrdnje o razvodu prvi je objavio Telegram kanal Brief, koji je svojih više od pola miliona pratioca pitao: "Čekamo li venčanje godine?"

Foto: Tanjug/AP

Putin i Lvova-Belova

Otkako je Lvova-Belova imenovana poverenicom Rusije za prava dece, prokremaljski mediji često su objavljivali priče o njenoj porodici, a ona i suprug javno su govorili o svojoj vezi, hrišćanskoj veri, "tradicionalnim vrednostima", usvajanju i deci.

Objave na Telegram kanalu gospođe Lvova-Belove sugerišu da je počela blisko da sarađuje ​​s Malofejevom početkom 2023.

U januaru prošle godine su najavili pokretanje zajedničkog dobrotvornog projekta za pomoć ukrajinskoj deci pod nazivom "Srećno detinjstvo".

Sledećeg meseca zajedno su otputovali u okupirana područja ukrajinskih regija Zaporožja, Donjecka i Luganska.

Foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Konstantin Malofejev

Mediji su nakon toga počeli da spekulišu da su Lvova-Belova i Malofejev - koji se lani navodno razveo od svoje žene - u ljubavnoj vezi.

Izvor blizak njenim dobrotvornim projektima tvrdi da njena mlađa deca žive s ocem, a drugi izvor blizak Malofejevu kaže da se ona odvojila od ostatka svoje porodice.

Lvova-Belova jedna je od Putinovih najglasnijih pristalica invazije na Ukrajinu, na društvenim mrežama objavljuje svoje video zapise koji je prikazuju kao uzor porodičnih vrednosti i skromnosti i kako podučava ukrajinsku decu o svetosti braka i vere.

(Republika/Jutarnji.hr)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading