HOROR! Dva krvoločna staforda napala i izujedala čoveka!

Autor:

Svet

13.09.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dežurni tužilac je odmah upućen na mesto napada, te je istaknuto da napad predstavlja krivično delo izazivanja opšte opasnosti

HOROR! Dva krvoločna staforda napala i izujedala čoveka!

Foto: shutterstock

Zastrašujući događaj koji se preksinoć odigrao u blizini benzinske pumpe na ulazu u Doboj, potresao je lokalnu zajednicu.

Dva psa rase Staford napala su nesrećnog R.V., izazivajući mu ozbiljne povrede od kojih se leči u Opštoj bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju.

Spas od napada pasa

Policajci koji su se zatekli u blizini pumpe brzo su reagovali i spasili R.V. iz čeljusti agresivnih pasa.

Nesrećni čovek je sa višestrukim povredama od ujeda prevezen u bolnicu gde mu je pružena neophodna lekarska pomoć.

Reakcija policije i tužilaštva

Prema saopštenju PU Doboj, ceo slučaj je prijavljen u kasnim večernjim časovima, nakon čega su policijski službenici utvrdili da su psi rase "Staford" napali R.V., pri čemu je jedan od njih bio vlasništvo N.O. iz Doboja.

- Po prijavi su postupili policijski službenici PS Doboj i utvrdili da su muškarca napala dva psa rase "Staford", od kojih je jedan vlasništvo N.O. iz Doboja - saopšteno je iz PU Doboj.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj je odmah upućen na slučaj, te je istaknuto da napad predstavlja krivično delo izazivanja opšte opasnosti.

Istraga je u toku

Tačne okolnosti napada još uvek se istražuju, a porodica i meštani s nestrpljenjem očekuju dalje informacije o ovom uznemirujućem događaju.

Očekuje se da će nadležne institucije preduzeti odgovarajuće mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Ovaj događaj je podigao veliku prašinu u lokalnoj zajednici, podsećajući sve na važnost odgovornog vlasništva nad kućnim ljubimcima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading