TEŠKA SAOBRAĆAJKA NAKON ODRONA! Povređene četiri osobe, saobraćaj obustavljen!

Autor:

Svet

13.09.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se desila u mestu Moševac, a na terenu su hitne službe

TEŠKA SAOBRAĆAJKA NAKON ODRONA! Povređene četiri osobe, saobraćaj obustavljen!

Foto: facebook.com/p.vremeplov

Prema pisanju lista "Avaz", jutros, oko 6:20 sati, na magistralnom putu M17 u BiH, tačnije u mestu Moševac kod Maglaja, došlo je do teške saobraćajne nesreće uzrokovane odronom.

Usled odrona na putu, došlo je do sudara dva vozila, pri čemu su četiri osobe povređene. Trenutno nije poznat stepen njihovih povreda, a policija je već na terenu i vrši uviđaj.

- Usled odrona dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila. Četiri osobe su povređene, a još uvek ne znamo stepen povreda. Uviđaj je u toku - kazali su iz Operativnog centra MUP-a ZDK, preneo je Avaz.

Obustava saobraćaja na ovoj dionici

Zbog nesreće i odrona, saobraćaj na ovoj deonici magistralnog puta je potpuno obustavljen, što dodatno komplikuje situaciju na terenu.


Nakon saobraćajne nesreće, na terenu su odmah intervenisale policijske snage i hitna pomoć kako bi pružile pomoć povređenima i obezbedile mesto nesreće.

Upozorenje vozačima

Pozivamo sve vozače da budu oprezni i da se pridržavaju uputstava policije na terenu kako bi se izbegle dodatne neprijatnosti i incidenti.

Detaljan uviđaj je u toku, a više informacija o ovoj nesreći očekuje se nakon završetka policijske istrage.

Ovo je još jedan podsetnik svim učesnicima u saobraćaju da je pažnja i oprez ključan faktor za sigurnost na putevima, posebno u situacijama kao što je ova teška saobraćajna nesreća na magistralnom putu M17 u mestu Moševac.

Veoma je važno tokom padavina, kiše, snega i većih oluja obratiti pažnju na kolovoz i ono što se oko njega dešava, posebno kada su u pitanju deonice puta gde automobil može da prokliza i sleti sa strane ili deonice kao što je ova gde su mogući odroni.

Naravno, pre vožnje, a i inače, svakako treba izbegavati alkohol i psihoaktivne supstance.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading