UŽAS NADOMAK SRPSKOG GRADA! Odronsko kamenje palo na autobus, ima povređenih!

Autor:

Svet

06.09.2024

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon saobraćajne nezgode, uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja

UŽAS NADOMAK SRPSKOG GRADA! Odronsko kamenje palo na autobus, ima povređenih!

Foto: facebook.com/p.vremeplov

Juče popodne, na magistralnom putu Karanovac - Crna Rijeka, u mestu Dabrac u Mrkonjić Gradu, dogodila se saobraćajna nezgoda koja je rezultirala povredama vozača autobusa D.E. i putnika P.L.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad su saopštili da je do nezgode došlo kada je autobus naišao na odron, prilikom čega je kamenje palo na vozilo.

Povrede vozača i putnika


U ovoj nezgodi, telesne povrede su zadobili vozač D.E. iz Šipova i putnik P.L. iz Mrkonjić Grada.

Obojici povređenih je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja "Dr Jovan Rašković" u Mrkonjić Gradu.

- D.E. iz Šipova upravljajući autobusom mercedes naišao je na odron prilikom kojeg je kamenje palo na autobus. U ovoj saobraćajnoj nezgodi telesne povrede zadobio je vozač D.E. i putnik P.L. iz Mrkonjić Grada kojima je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja "Dr Jovan Rašković" u Mrkonjić Gradu - navode iz policije.

Uviđaj i dokumentovanje nezgode


Nakon saobraćajne nezgode, uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Mrkonjić Grad.

Rad na dokumentovanju nezgode je u toku, a detalji će biti objavljeni nakon završetka istrage.

Ova nezgoda pokazuje koliko su putevi podložni prirodnim faktorima poput odrona, te ističe važnost redovnog održavanja i praćenja stanja puteva kako bi se smanjio rizik od sličnih incidenata.

Takođe, naglašava se značaj brze i efikasne reakcije službi za hitnu pomoć i policije u takvim situacijama kako bi se povređenima pružila adekvatna nega i kako bi se osigurala bezbednost i redovnost saobraćaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading