KRIMINALCI U AKCIJI: Kamere sa video nadzora snimile trenutak kada su ZAPALJENA dva BMW-a! (VIDEO)

Autor:

Svet

14.08.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica muškaraca zapalila su jedan automobil, a vatra se proširila na drugi

KRIMINALCI U AKCIJI: Kamere sa video nadzora snimile trenutak kada su ZAPALJENA dva BMW-a! (VIDEO)

Foto: Dnevni avaz/E.Tihak

Na Koševskom brdu 17. juna ove godine, u gluho doba noći, izgorela su dva BMW-a. Momenat paljenja vozila snimile su kamere vodeo nadzora sa obližnjih objekata.

Na snimku se vide dvojica muškaraca u duksericama s kapuljačom na glavi, kako jedno od vozila posipaju zapaljivom tečnosću, pa ga pale otvorenim plamenom.

Vatra na automobilu je odmah buknula, te se iste sekunde proširila na drugo vozilo.

Požar su ugasili vatrogasci, a nema zvanične informacije jesu li pronađena dvojica piromana.

Vezano za ovu namernu paljevinu, policija je tada izdala saopštenje.

- Dana 17.06.2024. godine u 02.28 sati obaveštena je PU Centar da je u ulici Muhameda Hadžijahića, opština Centar, došlo do požara na dva parkirana motorna vozila. Izlaskom na lice mesta policijski službenici Uprave policije su utvrdili da je došlo do požara na motornim vozilima "BMW E63" i "BMW 320". Pripadnici PVB Kantona Sarajevo su požar ugasili u 02.50 sati. Povređenih nije bilo, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta. Obavešten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije uz prisustvo stalnog sudskog veštaka PPZ struke. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvetljavanju i dokumentovanju ovog krivičnog dela - naveli su iz MUP-a KS, preneo je Avaz.ba.

Video snimak paljenja automobila možete pogledati OVDE.

Podsetimo, jedna osona nastradala je danas oko 13.30 sati na ulasku u Bikića Do kod Šida kada se zapalio automobil marke "lada" u kom se osoba nalazila.

Kako se saznaje, došlo je do samozapaljenja vozila.

- U autu je bila samo jedna osoba, vozač. Kada je vozilo planulo, nije uspeo da izađe i nastradao je - rekao je izvor Kurira i dodao da je istraga u toku.

Kako se može videti s mesta nesreće, automobil je potpuno ugljenisan, a pronađen je u kanalu kraj puta.

- Auto se prvo zapalio u toku vožnje, pa je vozač, kako se veruje, zbog toga izgubio kontrolu i sleteo je s puta u kanal. Iz auta nije uspeo da izađe, iako je pokušavao, jer nije moga da otvori vrata - objašnjava izvor.

Na lice mesta brzo su došli vatrogasci, policija i Hitna pomoć. Vatrogasci su za kratko vreme uspeli da ugase plamen, ali nažalost vozaču nije bilo spasa.

- Čovek je izgoreo u svom automobilu. Telo je maltene bilo ugljenisano - dodaje sagovornik i navodi da je telo prevezeno na obdukciju.

- Još nije utvrđen identitet nastradalog zbog stanja u kom se telo nalazilo, tako da je identifikacija u toku - navodi izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading