HTELI DA PREVEZU MIGRANTE, PA NAPRAVILI HOROR NA PUTU: Povređeno 14 ljudi, među kojima čak SEDMORO DECE

Autor:

Svet

10.09.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je svoje dvogodišnje dete ostavila na čuvanje kod kolege svog dečka

HTELI DA PREVEZU MIGRANTE, PA NAPRAVILI HOROR NA PUTU: Povređeno 14 ljudi, među kojima  čak SEDMORO DECE

Foto: Shutterstock

U ponedeljak rano ujutru, na putu u Hrvatskoj, dogodila se strašna nesreća u kojoj je kombi švajcarskih registarskih oznaka sleteo sa puta, povredivši 14 ljudi, među kojima sedmoro dece. Navodno, u trenutku nesreće u vozilu su se nalazili državljani Sirije, a još šokantnija informacija otkrivena je o ženi koja je bila za volanom.

Sumnjiva pozadina vozača i putnice

Republika

Foto: pixabay.com

Prevozili migrante izazvali nesreću

 

Prema informacijama koje su procurile, vozač kombija je švajcarski državljanin indijskog porekla, dok je putnica iz Brazila i živi u kantonu Berna. Još šokantnije, pre nesreće, žena je svoje dvogodišnje dete ostavila na čuvanje kod kolege svog dečka da bi došla da prevozi migrante iz Sirije, što je izazvalo zabrinutost i paniku kod prijatelja koji je trebao da čuva dete samo nekoliko dana.

Teške povrede dece

Republika

Foto: Shutterstock

Prevozili migrante izazvali nesreću

 

Nesreća je lkjudima nanela teške telesne povrede, a deca starosti između pet i osam godina primljena su u bolnicu, gde je jedno dete moralo biti podvrgnuto operaciji zbog teških povreda glave.

Ova šokantna nesreća ostavlja mnoga pitanja otvorena, a nadležni organi će sigurno istražiti pozadinu i okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja.

Vozila mrtva pijana

Podsetimo, podgorička policija uhapsila je ženu E.D., zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Kako je saopšteno iz Uprave policije Crne Gore žena upravljala vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 3,94 promila.

Takođe, uhapšen je i M.F., koji je upravljao vozilom sa 2,04 promila alkohola u krvi, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima, preneo je Tanjug.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading