PRETUKLI GA NA KUĆNOM PRAGU, ON POZVAO PRIJATELJA DA IDU DA IH TRAŽE! Našli ih, ali bolje da nisu!

Autor:

Svet

08.09.2024

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obojica pretučenih muškaraca završila su u bolnici.

PRETUKLI GA NA KUĆNOM PRAGU, ON POZVAO PRIJATELJA DA IDU DA IH TRAŽE! Našli ih, ali bolje da nisu!

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija

Nakon što su 25-godišnjak i 29-godišnjak pretukli  41-godišnjaka na njegovoj kućnoj adresi, osumnjičeni su se udaljili sa mesta događaja.

Međutim, žrtva je odlučila da krene u potragu za njima zajedno sa 45-godišnjakom, njegovim prijateljem. Došlo je do fizičkog sukoba između četvorice muškaraca u Zagrebačkoj ulici, gde su napadači koristili alat i drvene palice.

Posledica sukoba bio je teško povređen 41-godišnjak, dok je 45-godišnjak prošao sa lakšim povredama. Obojica pretučenih muškaraca završila su u bolnici.


Policija je završila kriminalističko istraživanje protiv osumnjičenih i podnela krivičnu prijavu redovnim putem nadležnom Opštinskom krivičnom državnom tužilaštvu. Očekuje se dalji razvoj događaja u vezi sa ovim slučajem.

Podsećamo na krvavu tuču koja se dogodila u sredu u Loznici.

Naime, mladić Miloš G. (26) pretučen je u tuči više osoba u Loznici i on se nalazi u teškom stanju u bolnici u Beogradu. Dve osobe su dosad uhapšene, a mladić A. J. iz Loznice jedan je od prvih koji je video kako nasilnici tuku Miloša G. i pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Mladić Miloš G. pretučen je u Loznici i on je zadobio teške povrede glave i hitno je prebačen u bolnicu u Beogradu. Njega su nasilnici iz čista mira napali i krenuli da tuku.

Nisu se zaustavili ni kada je povređeni mladić pao na pod. Očevidac A. J. video je kada su nasilnici napali Miloša, a on objašnjava šta se kobne večeri dogodilo.



Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading